ΠΑΣ Γιάννινα: Παρουσίασε τη συλλεκτική φανέλα

ΠΑΣ Γιάννινα: Παρουσίασε τη συλλεκτική φανέλα

Η ομάδα της Ηπείρου συμπληρώνει 50 χρόνια και θα το δείχνει φέτος σε κάθε... εμφάνιση της!

Η διοίκηση παρουσίασε την Παρασκευή (21/8) τις νέες φανέλες με την υπογραφή της NIKE και παραπομπή στην επέτειο μισού αιώνα ζωής. Οι νέες φανέλες είναι μονόχρωμες, χωρίς κάποιες έντονες ρίγες και είναι γαλάζιες, άσπρες, μωβ και για τους τερματοφύλακες πράσινες.
Στη σύντομη ομιλία του, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Χριστοβασίλης ανέφερε: «Η παρουσίαση της φανέλας 2015-2016 παράλληλα με την παρουσίαση των νέων ποδοσφαιριστών μας που βρίσκονται από φέτος στην ομάδα μας, συμπίπτει με τη συμπλήρωση των πρώτων 50 χρόνων ύπαρξης της ομάδας μας. Όλα αυτά τα χρόνια ο ΠΑΣ αποτέλεσε και αποτελεί μια τεράστια παρέα και μια αγαπημένη οικογένεια. Ο ταύρος στέκεται αγέρωχος εδώ και 50 χρόνια, εκφράζοντας την ελεύθερη ψυχή και τη δύναμη της καρδιάς, όλων όσοι έχουν ταυτιστεί μαζί του.

Σκοπός όλων μας είναι να στηρίζουμε ακριβώς αυτό. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους πρώην ποδοσφαιριστές αυτής της ομάδας και νυν βετεράνους, που μας τιμούν με την παρουσία τους και θα μας βοηθήσουν στην προβολή των νέων εμφανίσεων. Μαζί μας είναι οι Νικήτας Τσίλης, Εδουάρδος Κοντογιωργάκης, Θανάσης Χαρίσης και Θεόδωρος Γκόλας».