ΑΟ Τρίκαλα: Το deal με τον Γιαλιά έγινε!

ΑΟ Τρίκαλα: Το deal με τον Γιαλιά έγινε!

Τα Τρίκαλα ετοιμάζονται για την πολυαναμενόμενη αλλαγή σελίδας... καθώς ο Ερασιτέχνης τα βρήκε σε όλα με τον Χρήστο Γιαλιά.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Διάλογος» οι δύο πλευρές συναντήθηκαν το βράδυ της Κυριακής (23/8) σε γνωστό εστιατόριο της περιοχής και έδωσαν τα χέρια. Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει το εν λόφω δημοσίευμα, ο Ερασιτέχνης έδωσε στους συνεργάτες του Γιαλιά όλα τα λογιστικά βιβλία της ομάδας, όπου και διαπιστώθηκε ένα άνοιγμα της τάξης των 20 χιλιάδων ευρώ... ένα ποσό που αναμένεται να εξοφλήσει ο ισχυρός επιχειρηματίας.

Το μέλος της διοίκησης του Ερασιτέχνη, Κώστας Παρδάλης, δήλωσε στον «Διάλογο» τα εξής:

«Μετά από όσα προηγήθηκαν, βρεθήκαμε μπροστά σε ένα μεγάλο αδιέξοδο. Δεν είχαμε ούτε την πολυτέλεια αναζήτησης άλλων εναλλακτικών ούτε και χρόνο για να ανοίξουμε συζητήσεις. Μας παρουσιάστηκε η δελεαστική πρόταση του κ. Γιαλιά , προχωρήσαμε με γοργούς ρυθμούς όλες τις διαδικασίες και ελπίζουμε πλέον όλοι να βρει επιτέλους η ομάδα το δρόμο και τη θέση που της αξίζει.

Προσωπικά αν με ρωτήσετε μπορώ να πω ότι με οποιαδήποτε λύση ποτέ δεν θα ήμουν σίγουρος και ικανοποιημένος . Ποτέ και για κανέναν...όμως δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως φτάσαμε έως εδώ και που θα μπορούσαμε να καταλήξουμε. Αυτοί που ανησυχούν θα πρέπει να το έχουν υπόψη, πως απ το ολότελα μας ήρθε μια καλή λύση».