«Η UEFA δεν εκπληρώνει το καθήκον της κρατώντας τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη»!

«Η UEFA δεν εκπληρώνει το καθήκον της κρατώντας τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη»!

Με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Sun» ο Γιάννης Αλαφούζος εξέφρασε την ανησυχία του για το γεγονός ότι η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία δεν διεξάγει δική της έρευνα για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού τόνισε πως η UEFA δεν εκπληρώνει το καθήκον της καθώς επιτρέπει στον Ολυμπιακό να συμμετέχει στο Champions League! «Με εκπλήσσει που η UEFA δεν έχει διεξάγει τη δική της έρευνα για να επιβεβαιώσει αυτά που υποτίθεται ότι συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η UEFA δεν έχει εκπληρώσει το καθήκον της απέναντι στους απανταχού φιλάθλους, επιτρέποντας τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στο Champions League», είπε χαρακτηριστικά ο Αλαφούζος.

Στο ίδιο μήκος κύματος μίλησε στη «Sun» και ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ιάκωβος Αγγελίδης, λέγοντας: «Μία ρυθμιστική αρχή ενός κλάδου, όπως η UEFA, η οποία λειτουργεί ως ο προστάτης αυτού του κλάδου, πρέπει να ενεργεί προληπτικά. Όχι να περιμένει τους πληροφοριοδότες και τις καταγγελίες για να δράσει, αλλά να εξασφαλίζει ότι οι συμμετέχοντας στις διοργανώσεις της, ανταποκρίνονται με τα ηθικά και τα δεοντολογικά στάνταρντ. Μέχρι στιγμής αυτά δεν τα έχουμε δει από την UEFA»