Παναιτωλικός: Οδηγίες στους οπαδούς του

Παναιτωλικός: Οδηγίες στους οπαδούς του

Η ομάδα του Αγρινίου κάνει πρεμιέρα απόψε (24/8, 9.30 μ.μ.) κόντρα στον Παναθηναϊκό και δεν θέλει παρατράγουδα στις εξέδρες.

Για αυτό η ΠΑΕ Παναιτωλικός με ανακοίνωση της, έδωσε κάποιες σημαντικές πληροφορίες για τους φίλους της που θα βρεθούν στο «κλουβί», προκειμένου να αποφύγει τα έκτροπα και τις ποινές με το... καλημέρα.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ έχει ως εξής:

«Φίλαθλε,

Για τον σημερινό πρώτο αγώνα της ομάδας μας στο πρωτάθλημα Super League Ελλάδα 2015-16 με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό (ώρα έναρξης 21.30), πρέπει να γνωρίζεις ότι:

- Είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας (διαβατηρίου ή άλλου επίσημου εγγράφου) που να αποδεικνύει τα στοιχεία που ήδη αναγράφονται στο εισιτήριό σου (όνομα, αριθμό ταυτότητας)

- Φρόντισε να έρθεις έγκαιρα στο γήπεδο, αφού η διαδικασία εισόδου απαιτεί περισσότερο χρόνο

- Ο νέος αθλητικός νόμος επιβάλει τη λειτουργία συστήματος ηλεκτρονικής εποπτείας και το γήπεδό μας διαθέτει τον απαραίτητο εξοπλισμό. Ψηφιακές κάμερες καταγράφουν εσωτερικά και εξωτερικά την εγκατάσταση και γίνεται έλεγχος για πράξεις βίας ή συμπεριφορές που θέτουν σε κίνδυνο τους θεατές, τους αγωνιζόμενους και όλους τους εμπλεκόμενους στη διεξαγωγή του αγώνα

- Ο πειθαρχικός κώδικας προβλέπει πολύ αυστηρές ποινές για τις ομάδες ή για φυσικά πρόσωπα. Απαγορεύεται αυστηρά η ρίψη αντικειμένων, το άναμμα πυρσών, η εκτόξευση φωτοβολίδων, τα υβριστικά ή ρατσιστικά συνθήματα. Μπορούν να οδηγήσουν στη διακοπή του αγώνα, χωρίς καμία προειδοποίηση

Οι φίλαθλοι του Παναιτωλικού ξέρουν να δημιουργούν πολιτισμένη ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα, στηρίζοντας τον αγώνα της ομάδα μας και βοηθώντας την να φτάσει στη νίκη. Απολαμβάνοντας το ποδοσφαιρικό θέαμα, εμψυχώνοντας τους ποδοσφαιριστές, χειροκροτώντας τις προσπάθειές τους. Με θετική διάθεση, υπομονή και διαρκή στήριξη να ξεπεράσει κάθε δυσκολία. Το ίδιο θα πράξουν κι απόψε συμμετέχοντας στην πρώτη γιορτή της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου».