Παναθηναϊκός: «Η μάχη για καθαρό ποδόσφαιρο συνεχίζεται»

Παναθηναϊκός: «Η μάχη για καθαρό ποδόσφαιρο συνεχίζεται»

Ο Παναθηναϊκός τοποθετήθηκε αναφορικά με την απόφαση του CAS ξεκαθαρίζοντας ότι η μάχη θα συνεχιστεί, ενώ τόνισε ότι η απόφαση για τον Ολυμπιακό είναι προσωρινή

 

 

Οι «πράσινοι» υποστηρίζουν ότι η UEFA προσπάθησε να υπερασπιστεί την απόφαση που πήραν τα πειθαρχικά της όργανα, αλλά το ανακριτικό υλικό εγείρει αμφιβολίες σε σχέση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και στο κοντινό μέλλον αν υπάρξουν λόγοι θα αποβάλει τον Ολυμπιακό από τις διοργανώσεις, ακόμα και κατά τη διάρκειά τους.

Παράλληλα όπως τονίζουν από το «τριφύλλι»για πρώτη φορά στα χρονικά το Appeals Body της UEFA που εκδίκασε την καταγγελία του Παναθηναϊκού στις 23/7 δεν αποφάσισε επί του θέματος, αναφέροντας ότι θα περιμένει την ετυμηγορία του CAS.

Επιπλέον η πλευρά του Παναθηναϊκού υπογραμμίζει ότι ισχύουν όσα είχε πει στις 30/6 ο Γενικός Γραμματέας της UEFA, Τζιάνι Ινφαντίνο: «Το πειθαρχικό σώμα της UEFA έχει προσωρινά δεχθεί τον Ολυμπιακό. Υπάρχουν έρευνες στην Ελλάδα και η κατάσταση μπορεί να αλλάξει... Όπως γνωρίζετε αυτή η διαδικασία μπορεί να πάρει χρόνο. Χρειαζόμαστε καθαρά στοιχεία. Πιστεύω ότι τα όργανα μας είναι αυστηρά όταν συναντούν στημένα ματς. Εάν υπάρχει κάποιο στοιχείο θα ληφθεί υπόψη. Αυτός είναι ξεκάθαρος κανόνας όπως και ότι αυτομάτως αποκλείεται κάθε σύλλογος που εμπλέκεται σε στημένα ματς».

Τέλος από το «τριφύλλι» έκαναν γνωστό ότι η μάχη για καθαρό ποδόσφαιρο χωρίς υπόγειες διαδρομές και σημαδεμένα χαρτιά συνεχίζεται και ότι παραμένη αταλάντευτη η συγκεκριμένη θέση.

Πηγή: leoforos.gr