Νίκη Βόλου: «Οι φιλοξενούμενοι προκάλεσαν τα επεισόδια»

Νίκη Βόλου: «Οι φιλοξενούμενοι προκάλεσαν τα επεισόδια»

Η Νίκη Βόλου έδωσε τη δική της απάντηση για τα όσα έλαβαν χώρα στο Πανθεσσαλικό... υποστηρίζοντας πως η επιθετική συμπροφορά των οπαδών της Λάρισας προκάλεσαν τα επεισόδια.

Η ανακοίνωση των «μπλε» αναφέρει:

«Με την παρούσα ανακοίνωση, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στην Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. και προσωπικά στον κ. Αλέξη Κούγια για την αποδοχή της πρόσκλησής μας για τη διεξαγωγή αγώνα προετοιμασίας στον Βόλο. Μία πρόσκληση που έγινε με γνώμονα την καλύτερη προετοιμασία, αλλά και την οικονομική ενίσχυση και των δύο ομάδων σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία. Χαιρόμαστε που ανταποκριθήκαμε ως Διοίκηση πλήρως στο απαιτούμενο επίπεδο φιλοξενίας, κάτι το οποίο αναγνώρισε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ενώπιον πολλών μαρτύρων και ο ίδιος.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, πιστεύουμε ότι έγινε ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ποιοτικές ομάδες – για τα δεδομένα τους – και σίγουρα εξήχθησαν χρήσιμα συμπεράσματα από τα τεχνικά επιτελεία. Δυστυχώς, η προσέλευση του κόσμου δεν ήταν η αναμενόμενη, ενώ μεγάλη μερίδα των φιλοξενούμενων φιλάθλων εισήλθε στο γήπεδο δια της βίας και χωρίς να πληρώσει το αντίτιμο του εισιτηρίου. Παρότι πιστεύαμε ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα από τη συμπεριφορά των φιλάθλων που θα έρχονταν στο γήπεδο, δυστυχώς διαψευστήκαμε οικτρά κυρίως με τη συμπεριφορά των φιλοξενούμενων οπαδών, οι οποίοι με την χωρίς άλλο λόγο επιθετική συμπεριφορά τους προκάλεσαν τα γεγονότα που έλαβαν χώρα εντός και εκτός γηπέδου.

Σε κάθε περίπτωση, εμείς επιμένουμε να επιθυμούμε την επιστροφή της "οικογένειας" στο γήπεδο και με όλες μας τις δυνάμεις θα προσπαθήσουμε να υλοποιήσουμε την επιδίωξή μας αυτή. Ευχόμαστε ολόψυχα στην ομάδα της Α.Ε.Λ. να πετύχει τους στόχους της».