Δερμιτζάκης: «Τον Μάιο να μιλάμε για επιστροφή στη Super League»

Δερμιτζάκης: «Τον Μάιο να μιλάμε για επιστροφή στη Super League»

Ο Γιάννης Δερμιτζάκης είναι από τα πολλά παιδιά των ακαδημιών του Εργοτέλη που υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα.

Ο 22χρονος τερματοφύλακας για τρίτη συνεχή χρονιά παρακολουθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας και εύχεται στο τέλος της σεζόν ο Εργοτέλης να πανηγυρίσει την επάνοδο στα μεγάλα σαλόνια.

Αναλυτικά η συνέντευξη το νεαρού άσου στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ:

Για τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς:

«Σε σχέση με άλλες ομάδες, καθυστερήσαμε να ξεκινήσουμε προπονήσεις, όμως η προετοιμασία μας θα είναι πλήρης, καθώς υπάρχει αρκετός χρόνος μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Το καθημερινό πρόγραμμα εκγύμνασης είναι το ιδανικό για να βοηθήσει παλιούς και νέους παίκτες να ενταχθούν στην ομάδα. Υπάρχει η διάθεση και η απαραίτητη προσήλωση για να ολοκληρώνονται οι ασκήσεις μας με τον καλύτερο τρόπο. Όλα τα παιδιά, αλλά και εμείς οι τερματοφύλακες δουλεύουμε σκληρά για να βελτιωνόμαστε διαρκώς. Λειτουργούμε ως οικογένεια βοηθώντας ο ένας τον άλλο όπου και όταν χρειάζεται».

Για την εικόνα του Εργοτέλη στα φιλικά:

«Είμαστε μία νέα ομάδα, η οποία «χτίζεται» σχεδόν από την αρχή, αλλά δουλεύουμε σε σωστές βάσεις και αυτό φαίνεται από τη βελτίωση και την απόδοσή μας στα φιλικά παιχνίδια. Η αμυντική και η επιθετική λειτουργία της ομάδας παρουσιάζεται καλύτερη από παιχνίδι σε παιχνίδι και όσο μαθαίνουμε ο ένας τον τρόπο που αγωνίζεται ο άλλος τόσο «δένουμε». Συνεχίζουμε την προσπάθεια με αμείωτο ρυθμό, θέληση και αποφασιστικότητα για το ατομικό καλό, αλλά πάνω από όλα το ομαδικό».

Για το πρωτάθλημα της Football League:

«Πριν τρία χρόνια ζήσαμε την Κατηγορία και την ξέρουμε, καθώς το πρωτάθλημα της Football League είναι δύσκολο και πολύ δυνατό. Προσπαθούμε να μπούμε στο κλίμα της Κατηγορίας με την βοήθεια των προπονητών μας, αλλά και των ανθρώπων της ομάδας. Με τη σωστή δουλειά στις προπονήσεις, την εμπειρία και το ταλέντο που διαθέτουμε, πιστεύω ότι θα ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις της φετινής σεζόν».

Για τις δυνατότητες του φετινού Εργοτέλη:

«Ο Εργοτέλης έχει καθιερωθεί και ανήκει στη Super League και με αυτό τον σκοπό θα πορευτούμε. Με τις κατάλληλες προσθήκες, τη δουλειά, τον συνδυασμό εμπειρίας και ταλέντου θα τα καταφέρουμε. Βρίσκομαι πέντε χρόνια στο Σύλλογο και μέσα από την καθιέρωσή μου θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τον στόχο της. Η προσωπική διάκριση θα έρθει μέσα από τις επιτυχίες της ομάδας».

Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στους φιλάθλους της ομάδας;

«Στις δυσκολίες της φετινής χρονιάς αναμένουμε και πάλι τη στήριξη του κόσμου μας, αλλά και του φίλαθλου κοινού της Κρήτης γενικότερα. Με καλές εμφανίσεις και επιτυχίες θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να πάμε τον Εργοτέλη εκεί που ανήκει. Θέλω να ευχηθώ υγεία, χωρίς τραυματισμούς, πολλές νίκες και τον Μάιο να μιλάμε για την επιστροφή μας στη Super League».