Απορρίφθηκε η αγωγή Μαρινάκη κατά Αλαφούζου, Θωμαϊδη

Απορρίφθηκε η αγωγή Μαρινάκη κατά Αλαφούζου, Θωμαϊδη

Η μήνυση μπήκε στο αρχείο αφού απορρίφθηκε από τον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών και τον Εισαγγελέα Εφετών.

Η μήνυση που είχε καταθέσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης εις βάρος του προέδρου του Παναθηναϊκού Γιάννη Αλαφούζου και του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ, Κυριάκου Θωμαϊδη απορρίφθηκε.

Η έγκληση που κατατέθηκε από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά, Νικόλα Πασχάλη αφορούσε την εκπομπή «Δίκη της Δευτέρας» και τα όσα είχε αναφέρει ο Στιβ Κακέτσης.

Η μήνυση απορρίφθηκε, αλλά έγινε έφεση στην Εισαγγελεα Εφετών Πειραιά, όπου τονίστηκε ότι ο δημοσιογράφος υιοθέτησε τα λεγόμενα και τους ισχυρισμούς του Στιβ Κακέτση.

Ωστόσο, απορρίφθηκε και έφεση.

«Ο εγκαλούμενος Θωμαΐδης σε ουδέν προσβλητικό σχόλιο ή υπαινιγμό προέβη σε βάρος του εγκαλούντος Ευαγγέλου Μαρινάκη κατά την διάρκεια της προαναφερόμενης εκπομπής «Η ΔΙΚΗ στο ΣΚΑΪ», ενώ ούτε ο εγκαλών δηλώνει ότι ο εγκαλούμενος Κυριάκος Θωμαΐδης προέβη σε οποιαδήποτε συκοφαντική ή εξυβριστική δήλωση εις βάρος του.

Αντίθετα, ο εγκαλούμενος κατέκρινε στην ως άνω εκπομπή την οποία παρουσίαζε, τον Ευστράτιο Κακέτση αναφέροντας σχετικά με τους χαρακτηρισμούς στους οποίους προέβη ο Κακέτσης ότι τούτο είναι πολύ βαρύ και ότι η εκπομπή δεν υιοθετεί τέτοιους χαρακτηρισμούς σε καμία περίπτωση. Τούτο το επανέλαβε δύο φορές στην εκπομπή.

Εξάλλου, επειδή δεν υφίσταται απλή ή άμεση συνέργεια στο πρόσωπο του εγκαλουμένου Κυριάκου Θωμαΐδη, κατά τα ανωτέρα εκτεθέντα δεν υφίσταται ηθική αυτουργία του εγκαλουμένου Ιωάννη Αλαφούζου στην πράξη αυτή. Η υπό κρίση προσφυγή να απορριφθεί κατ' ουσίαν».

Πηγή: onsports.gr