Απόλλων Κρύας Βρύσης: Ο Χαντούρης στους Νέους

Απόλλων Κρύας Βρύσης: Ο Χαντούρης στους Νέους

Ο Στέλιος Χαντούρης αναλαμβάνει χρέη προπονητή στα τμήματα υποδομής του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην αντρική ομάδα.

Γιατί οι νεοφώτιστοι της Γ' Εθνικής «χτίζουν» και τις Ακαδημίες τους εκτός από την πρώτη ομάδα.

Η ανακοίνωση: «ΑΠΟΛΛΩΝ δεν μπορεί να είναι μόνο η βιτρίνα της πρώτης ομάδας και αυτό πλέον το γνωρίζουμε πολύ καλά όλοι μας μετά το πέρας τόσων χρόνων παρακμής και πέτρινων χρόνων που πέρασε η ομάδα. Γι΄ αυτό και ιδιαίτερα από πέρυσι οργανώθηκαν σε καλύτερα επίπεδα τα τμήματα της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ του Απόλλωνα, χάρη βέβαια και στις μεγάλες προσπάθειες των ανθρώπων – γονέων που ανέλαβαν το δύσκολο έργο του χτισίματος των ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ σε στέρεες βάσεις. Η άνοδος του ΑΠΟΛΛΩΝΑ στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ δημιούργησε πολύ πιο σύντομα και μία ακόμη ανάγκη, την δημιουργίας μίας δεύτερης θυγατρικής ομάδας που θ΄ αποτελέσει το σκαλοπάτι από τις ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ στην πρώτη ομάδα.

Αυτή η ομάδα λοιπόν είμαστε στη ευχάριστη θέση ν΄ ανακοινώσουμε ότι ξεκινάει άμεσα. Οι συζητήσεις που έγιναν όλο το καλοκαίρι για τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας αυτής έφτασαν στο τέλος τους και η απόφαση ελήφθει για την επαναδραστηριοποίηση του καταστατικού της παλιάς ομάδας Π. ΝΕΟΛΑΙΑΣ ξεκινώντας από φέτος αγωνιζόμενη στην Β΄ ερασιτεχνική της Ε.Π.Σ. ΠΕΛΛΑΣ. Ο λόγος της χρησιμοποίησης του καταστατικού της Π.Νεολαίας είναι ότι μπορεί να συμμετάσχει άμεσα στο τοπικό πρωτάθλημα η ομάδα, ενώ μέσα στις προθέσεις των υπευθύνων είναι να αλλάξει η ονομασία και στο καταστατικό κατά την διάρκεια του έτους.

Προπονητής της ομάδας αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΤΕΛΙΟΣ ΧΑΝΤΟΥΡΗΣ ξεκινώντας τις προπονήσεις αύριο Πέμπτη. Το έμψυχο δυναμικό της ομάδας θ΄ αποτελείτε από τους ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΛΛΩΝΑ γεννηθέντες το 2000, 1999, 1998 αλλά και όσοι άλλοι νέοι που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο ή ανήκουν σε άλλες ομάδες και επιθυμούν να ενταχθούν στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ.

Καλή επιτυχία λοιπόν στο νέο ποδοσφαιρικό εγχείρημα για το οποίο είμαστε σίγουροι ότι μόνο θετικά αποτελέσματα θα έχει για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ σε βάθος χρόνου!».