Βέλιτς: «Αδικούμε τη συνολική εικόνα της ομάδας»

Βέλιτς: «Αδικούμε τη συνολική εικόνα της ομάδας»

Ο Γιάσμινκο Βέλιτς τόνισε πως ο ίδιος δεν στέκεται στα αποτελέσματα, επισημαίνοντας ωστόσο τα επιπόλαια λάθη στα οποία υπέπεσαν οι ποδοσφαιριστές του στο χθεσινό (26/8) φιλικό απέναντι στον Ηρόδοτο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Εργοτέλη μετά την ήττα (2-0) από την ηρακλειώτικη ομάδα:

«Ήταν ένα παιχνίδι με έναν αντίπαλο που παρότι αγωνίζεται σε μικρότερη κατηγορία, είναι μία σοβαρή και πειθαρχημένη ομάδα. Έχω πει ότι δεν στεκόμαστε στα αποτελέσματα, όμως κάνοντας κάποια επιπόλαια ατομικά λάθη αδικούμε τους εαυτούς μας, την προσπάθειά μας και τη συνολική εικόνα της ομάδας. Αυτά τα λάθη μας έχουν στοιχίσει στα δύο τελευταία παιχνίδια, καθώς οι αντίπαλοί μας τα έχουν εκμεταλλευτεί, έχοντας δημιουργήσει λίγες ευκαιρίες, αντίθετα με εμάς που έχουμε περισσότερες.

Υπό τις υπάρχουσες συνθήκες, η εικόνα της ομάδας μας είναι καλύτερη από ότι περίμενα σε σχέση με το συνολικό διάστημα της προετοιμασίας μας. Η ομάδα δείχνει τις αρετές της παίζοντας επιθετικό ποδόσφαιρο και δημιουργεί πολλές ευκαιρίες για γκολ, αφήνοντας υποσχέσεις και αισιοδοξία, όμως είναι απαραίτητο να αποφεύγουμε τα λάθη, ώστε να ενισχύεται η προσπάθειά μας και να μετατρέπεται σε θετικά αποτελέσματα».