Βαζάκας: «Τα Τρίκαλα είναι ιδέα»

Βαζάκας: «Τα Τρίκαλα είναι ιδέα»

Ο Γιώργος Βαζάκας είναι πεπεισμένος ότι μετά την έλευση του Χρήστου Γιαλιά στη διοίκηση, ο ΑΟ Τρίκαλα θα δυναμώσει ακόμα περισσότερο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του νέου προπονητή της θεσσαλικής ομάδας, ο οποίος δεν μπόρεσε να κρύψει την αγάπη που τρέφει για το σύλλογο:

«Ήταν το καλύτερο deal που έγινε ποτέ γι' αυτή την πόλη, γι' αυτή την ομάδα. Τότε δεν ανέβηκε άδικα στην Α' Εθνική, τώρα ο ΑΟΤ θα είναι πολύ δυνατός και θα τον αγαπήσει ο κόσμος όπως τότε».

Για το αν θα γίνουν μεταγραφές: «Ανέλαβα την Ελευσίνα 17 Αυγούστου. Η ομάδα ήταν πλήρης και γι' αυτό δεν έγιναν μεταγραφές. Θα μπορούσαν να έρθουν και εδώ ποδοσφαιριστές, αλλά οι θέσεις ήταν γεμάτες. Πέρα από καλή ομάδα θέλουμε και παιδιά από τα Τρίκαλα για να μη ματώνει η διοίκηση και να αγαπηθεί η ομάδα από τον κόσμο. Ο νομός θέλει παιδιά από εδώ και αυτό θα γίνει από του χρόνου».

Για τον στόχο ανόδου που έβαλε ο Γιαλιάς: «Η διοίκηση βάζει τους στόχους. Βρισκόμαστε σε ένα μεταβατικό στάδιο με αλλαγή περιβάλλοντος για τους ποδοσφαιριστές. Η Ελευσίνα έπαιζε με 200-300 άτομα και στα μεγάλα ματς ο ΑΟΤ θεωρώ ότι θα έχει πάνω από 10.000. Να ταυτιστώ με τον πρόεδρο, αλλά θέλω υπομονή. Ξέρω ότι τα Τρίκαλα διψάνε για ποδόσφαιρο. Ο ΑΟΤ είναι ιδέα, αλλά χρειάζεται υπομονή και δουλειά. Θα δουλέψω, θα δώσω και την ψυχή μου. Τον ΑΟΤ τον αγαπάω».

Για το αν έχουν κλειστεί φιλικά: «Βλέπετε ότι ο προγραμματισμός δεν πάει όπως πρέπει στο πρωτάθλημα. Πρέπει να βρούμε ομάδες. Θα προσπαθήσω, ώστε να είμαστε έτοιμοι την κατάλληλη στιγμή και τότε τα Τρίκαλα να κερδίσουν όλα τα ματς».

Πηγή εικόνας: sportrikala.gr