ΑΕΛ: Ναυάγιο με «Κούτσια» λόγω Καμπλιώνη

ΑΕΛ: Ναυάγιο με «Κούτσια» λόγω Καμπλιώνη

Η προσθήκη του Αντώνη Καμπλιώνη στο ρόστερ της ΑΕΛ μπλόκαρε την έλευση του Βασίλη Κουτσιανικούλη.

Οι «βυσσινί» είχαν κινηθεί για την απόκτηση του αλλά ο Ράτκο Ντόστανιτς συνειδητοποίησε ότι με την έλευση του 24χρονου και την παρουσία των Ουρτάδο, Λαμπρόπουλου, Μπουντόπουλου, Χοτζάλι, Ροβίθη και Πάτο καλύπτονται με τον ιδανικότερο τρόπο οι θέσεις των περιφερειακών κυνηγών.

Η ενημέρωση της ΑΕΛ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση του Αντώνη Καμπλιώνη, που είναι 24 ετών, αγωνίζεται ως περιφερειακός κυνηγός και παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει εδώ και 4 χρόνια γεμάτες χρονιές με πολλές συμμετοχές σε αξιόλογες ομάδες όπως η ΠΑΕ Χανιά και η ΠΑΕ Τρίκαλα. Με την ομάδα των Τρικάλων την προηγούμενη χρονιά είχε 30 συμμετοχές και πέτυχε 11 τέρματα. Υπέγραψε συμβόλαιο 4 ετών με διαφορετικές απολαβές για την Football League και την Super League.

Μετά την απόκτηση του Αντώνη Καμπλιώνη ματαιώθηκε οριστικά η μεταγραφή του Βασίλη Κουτσιανικούλη στην ΠΑΕ ΑΕΛ, αφού ο προπονητής μας κ. Ράτκο Ντόστανιτς θεώρησε ότι οι Φράνκο Ουρτάδο, Ανδρέας Λαμπρόπουλος, Γιώργος Μπουντόπουλος, Γκέρντι Χοτζάλι, Μανώλης Ροβίθης, Οσμάν Πάτο και Αντώνης Καμπλιώνης καλύπτουν με απόλυτο τρόπο τις θέσεις των περιφερειακών κυνηγών και η απόκτηση του Βασίλη Κουτσιανικούλη δεν είχε να προσθέσει τίποτα στη λειτουργία της ομάδας, αφού οι ποδοσφαιριστές της και ικανοί απολύτως είναι, οπως αποδείχθηκε από τη μέχρι τώρα παρουσία τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και νεότεροι».