Παναιγιάλειος: Επαγγελματικά συμβόλαια για τρεις

Παναιγιάλειος: Επαγγελματικά συμβόλαια για τρεις

Το «βάπτισμα του πυρός» πήραν οι τρεις νεαροί που χθες (27/8) υπέγραψαν επαγγελματικά συμβόλαια στον Παναιγιάλειο.

Ο λόγος για τους Απόστολο Στίκα, Γιώργο Χριστόπουλο και Αρμάντο Γκούφα που προωθήθηκαν από τους Νέους στην αντρική ομάδα.

Η ανακοίνωση των «μελανόλευκων» αναφέρει:

«Κυνήγησαν το... όνειρό τους και τελικά τα κατάφεραν! Ο λόγος για τους «μικρούς» (σε ηλικία, όχι σε αξία) Απόστολο Στίκα, Γιώργο Χριστόπουλο και Αρμάντο Γκούφα, οι οποίοι τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκαν στην Ομάδα Νέων (Κ20) του Παναιγιαλείου εμφανίζοντας αρκετά ποιοτικά στοιχεία, ικανά να τους δώσουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε ακόμα πιο... βαθιά νερά, αφού σήμερα βρέθηκαν στα γραφεία τού συλλόγου μας για να υπογράψουν το πρώτο τους επαγγελματικό συμβόλαιο.

Τους τρεις νεαρούς υποδέχτηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αντώνης Ρέλλας, ο οποίος τους ευχήθηκε «καλή σταδιοδρομία» στην επαγγελματική τους πλέον πορεία που μόλις ξεκινά.

Ο Απόστολος Στίκας ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Αχαϊκού όπου και παρέμεινε για εννέα χρόνια, πριν έρθει το 2013 στην Ομάδα Νέων του Παναιγιαλείου. Το περσινό καλοκαίρι προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα, με την οποία έκανε προπονήσεις, συνεχίζοντας όμως να αγωνίζεται με την Κ20.

«Είμαι πολύ χαρούμενος, διότι το όνειρό μου πραγματοποιήθηκε. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της διοίκησης που πίστεψαν και πιστεύουν σε εμένα, διαβεβαιώνοντάς τους ότι θα κάνω τα πάντα για να τους δικαιώσω», ήταν τα πρώτα λόγια τού 19χρονου (γεν. 20/9/1996) Πατρινού ποδοσφαιριστή.

Ο Γιώργος Χριστόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 29 Νοεμβρίου 1995 και ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στις Ακαδημίες του Πανελληνίου και ακολούθως στις αντίστοιχες των Μίμη Δομάζου και Χουάν Ραμόν Ρότσα. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Πεύκη (Δ΄ Εθνική), ενώ το 2013 ενσωματώθηκε στην Ομάδα Νέων (Κ20) του Παναιγιαλείου, ακολουθώντας την ίδια ακριβώς πορεία με τον Στίκα.

«Ευχαριστώ τη διοίκηση και τους προπονητές μου που με... ανέβασαν στη μεγάλη ομάδα και υπόσχομαι πως θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να καταφέρω να κερδίσω σιγά – σιγά το κάτι παραπάνω», δήλωσε ο 20χρονος Αιγιώτης ποδοσφαιριστής στο επίσημο site της ομάδας.

Ο Αρμάντο Γκούφας γεννήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου 1995 και ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο από τον Α.Ο. Μοσχάτου. Το 2013 δοκιμάστηκε στην Ομάδα Νέων του Παναιγιαλείου, με την οποία και αγωνίστηκε δύο χρόνια, ενώ τον τελευταίο χρόνο προπονείτο με την επαγγελματική ομάδα».

Σε ό,τι αφορά στους Αμπούντ Ομάρ, Τζελαλουντίν Σαριτιάρ, παρουσιάστηκαν κάποια γραφειοκρατικά προβλήματα και οι μεταγραφές τους δεν ολοκληρώθηκαν την Πέμπτη (27/08)».