Ανδρέου: «Πρόκληση για μένα ο Πανσερραϊκός»

Ανδρέου: «Πρόκληση για μένα ο Πανσερραϊκός»

Ο Λευτέρης Ανδρέου χαρακτήρισε πρόκληση την εμπλοκή του στα διοικητικά του Πανσερραϊκού, τονίζοντας πως ο στόχος των «λιονταριών» είναι να κόψουν πρώτοι το νήμα... και να κερδίσουν την πολυπόθητη άνοδο στα μεγάλα σαλόνια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του νέου μετόχου του Πανσερραϊκού στη συχνότητα της ΕΡΑ Σερρών:

Για το αν θα γίνει άλλη μεταγραφή: «Ό,τι μας ζητήσει ο προπονητής θα το κάνουμε. Κατά 95% το ρόστερ έχει ολοκληρωθεί. Είναι πιθανό την επόμενη εβδομάδα κάτι να γίνει. Εξάλλου, υπάρχει χρόνος ως τις 11 Σεπτεμβρίου».

Για την είσοδό του στην ΠΑΕ: «'Ηταν πρόκληση για μένα. Ο Πανσερραϊκός είναι ιδέα και δεν μπορεί να μην έχει πρωταγωνιστικούς στόχους. Η άνοδος στη Super League είναι μονόδρομος».

Για τη μετατροπή σε ΠΑΕ: «Έχουμε ολοκληρώσει τις διαδικασίες και άμεσα θα ανακοινωθεί το νέο ΔΣ. Όλοι είμαστε ενωμένοι, μια γροθιά. Δίνουμε και την ψυχή μας».

Για το μπάτζετ: «Πήραμε καλούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές, κάναμε την υπέρβαση. Σίγουρα το μπάτζετ είναι υψηλό. Αλλά μόνο έτσι μπορείς να πρωταγωνιστήσεις. Τα αποτελέσματα στα φιλικά δεν μας απασχολούν».

Για τους οπαδούς: «Είναι ο 12ος παίκτης μας. Πρέπει όλοι να βάλουμε πλάτη. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε πώς θα μπούμε τσάμπα στο γήπεδο. Ζητάμε τη στήριξή του με την αγορά διαρκείας και με τη διαρκή παρουσία του στο γήπεδο».