Η τοποθέτηση Κούγια για Νάνη

Η τοποθέτηση Κούγια για Νάνη

Ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε δημόσια στο θέμα της πρόσληψης υπεύθυνου ασφαλείας, ευχαριστώντας τους «Monsters» για το ειλικρινές ενδιαφέρον.

Αρχικά ο σύνδεσμος των οργανωμένων οπαδών των Θεσσαλών εξέφρασε την αντίρρησή του στα σενάρια που ήθελαν τον Παναγιώτη Νάνη να αναλαμβάνει το πόστο του υπεύθυνου Ασφαλείας. Στη συνέχεια, μετά τις αντιδράσεις που δημιουργήθηκαν, ο Αλέξης Κούγιας τόνισε πως η ΠΑΕ δεν είναι διατεθειμένη να προχωρήσει στην πρόσληψή του Νάνη, σε περίπτωση που ισχύουν αυτά που οι «Monsters» καταγράφουν στην ανακοίνωση τους.

Η ανακοίνωση των «Monsters» αναφέρει: «Με μεγάλη έκπληξη ενημερωθήκαμε από τον τύπο πως πολύ πιθανόν ο επόμενος υπεύθυνος ασφαλείας της παε ΑΕΛ θα είναι ο πρώην αστυνομικός διευθυντής Νάνης. Ο συγκεκριμένος έχει θητεύσει στην πόλη μας με εντυπωσιακά αποτελέσματα συλλήψεων και τιμωριών της Ομάδας μας.

Άραγε κάποιοι άνθρωποι που έτυχε και τότε να βρίσκονται στη διοίκηση της παε σαν υπάλληλοι, δεν θυμούνται να ενημερώσουν τους αρμοδίους για την επιλογή τους; Εμείς επειδή τα θυμόμαστε όλα με κάθε λεπτομέρεια οφείλουμε να τους φρεσκάρουμε λίγο τη μνήμη...».

Η ανακοίνωση των «βυσσινί» : «Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξης Κούγιας με πολύ προσοχή διάβασε την ανακοίνωση του συνδέσμου των οργανωμένων οπαδών Monsters και επ' αυτής έχει να κάνει τις εξής παρατηρήσεις:

1. Θέλει να ευχαριστήσει προσωπικά το σύνδεσμο Monsters για το ειλικρινές ενδιαφέρον.

2. Καμία συμφωνία δεν έχει υπάρξει με κανέναν επιχειρηματία - ιδιοκτήτη εταιρίας security, ώστε να δημιουργούνται ανησυχίες.

3. Ο κ. Νάνης πράγματι είναι ένας μεταξύ πολλών υποψηφίων οι οποίοι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να αναλάβουν τη φύλαξη του AEL FC ARENA κατά τη διάρκεια των αγώνων και δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση ως σήμερα για το ποιος τελικά θα επιλεγεί.

4. Εφ' όσον πράγματι αυτή ήταν η συμπεριφορά του κ. Νάνη ως Αστυνομικού Διευθυντού, γεγονός το οποίο θα διερευνηθεί, είναι βέβαιο ότι δεν έχει καμία πιθανότητα η εταιρία του να αναλάβει τη φύλαξη του AEL FC ARENA κατά τη διάρκεια των αγώνων.

5. Ο κ. Αλέξης Κούγιας με πολύ προσοχή εξετάζει αυτό το θέμα και όσον αφορά τη φύλαξη και το ποια εταιρία θα επιλεγεί και θα υπάρξει προηγούμενη συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων με τους συνδέσμους, ώστε να προστατευτεί και το γήπεδο και τα συμφέροντα της ομάδας».