Χαρίσης: «Όλοι θέλαμε την Ντόρτμουντ»

Χαρίσης: «Όλοι θέλαμε την Ντόρτμουντ»

Ο Χάρης Χαρίσης τόνισε πως άπαντες στο «Δικέφαλο» ήθελαν την Ντόρτμουντ στον όμιλο τους, λέγοντας πως τα δύο παιχνίδια με τους Γερμανούς θα είναι μία ξεχωριστή εμπειρία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα μέσου, μετά την κλήρωση για τους ομίλους του Europa League.

Για την κλήρωση: «Είναι όλες οι ομάδες δύσκολες. Η Ντόρτμουντ είναι από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες τα τελευταία χρόνια και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μόνο νίκες στην έδρα μας και να πάρουμε κάτι από τα εκτός. Την Ντόρτμουντ την ξέρουμε όλοι. Έχει φοβερή έδρα και καλούς φιλάθλους, αλλά το ίδιο έχουμε και εμείς. Η Καμπάλα είναι καλή ομάδα αφού κατάφερε να αποκλείσει τον Παναθηναϊκό, που επίσης είναι καλή ομάδα. Την Τρίτη (σ.σ. Κράσνονταρ) δεν την ξέρω, δεν την έχω παρακολουθήσει. Για να έφθασε μέχρι εδώ σημαίνει ότι καλή ομάδα».

Για την Ντόρτμουντ: «Όλοι θέλαμε την Ντόρτμουντ, διότι θα είναι μια ξεχωριστή εμπειρία. Πιο μεγάλη πρόκληση θα είναι το να διεκδικήσεις κάτι από αυτά τα παιχνίδια».

Για την Καμπάλα: «Ο Παναθηναϊκός φάνηκε ανέτοιμος και ήταν έκπληξη το αποτέλεσμα. Ήταν αουτσάιντερ η Καμπάλα. Εμείς θα είμαστε συγκεντρωμένοι και αν την υποτιμήσουμε θα έχουμε πρόβλημα. Ίσως να την υποτίμησε ο Παναθηναϊκός».

Για το ξεκίνημα του στον ΠΑΟΚ και τον τραυματισμό του: «Υπάρχει μικρό άγχος, δημιουργικό άγχος. Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα με υψηλές απαιτήσεις και πιστεύω ότι θα καταφέρω. ΟΙ τραυματισμοί είναι μέσα στο ποδόσφαιρο και θα προσπαθήσω να επιστρέψω πιο δυνατός. Σαν αμυντικό χαφ θέλω πιο πολύ να παίζω. Εκεί αγωνίστηκα πέρυσι, εκτός ολίγων παιχνιδιών. Σε αυτήν τη θέση πήγε να με χρησιμοποιήσει και ο κύριος Τούντορ πριν τραυματιστώ. Παρακολουθεί τις προπονήσεις και κάτι θα είδε για να με χρησιμοποίησε εκεί».

Για το γεγονός ότι έχει ήδη χρησιμοποιήσει πολλούς παίκτες ο Τούντορ: «Σίγουρα ο προπονητής θέλει να είναι όλοι οι παίκτες σε ετοιμότητα. Έχουμε πολλά παιχνίδια κατά τη διάρκεια της σεζόν».