Παναιγιάλειος: Σήμερα η παρουσίαση των νέων

Παναιγιάλειος: Σήμερα η παρουσίαση των νέων

Το βράδυ της Παρασκευής θα γίνουν τα «αποκαλυπτήρια» των νέων παικτών του Παναγιώτη Τζαναβάρα, όπως γνωστοποίησε η «μελανόλευκη» ΠΑΕ (28/8 21:00).

Επίσης η διοίκηση του Παναιγιάλειου ενημέρωσε το φίλαθλο κόσμο και για τις εξετάσεις που θα υποβληθούν οι ποδοσφαιριστές.

Στη σχετική ανακοίνωση τονίζεται ότι: «Τριήμερο εξετάσεων περιλαμβάνει το πρόγραμμα της προετοιμασίας της ομάδας. Όλοι οι ποδοσφαιριστές υποβλήθηκαν σε αιματολογικές και καρδιολογικές εξετάσεις και στη συνέχεια χωρισμένοι σε τμήματα περνάνε τους απαραίτητα εργομετρικούς ελέγχους. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση το Σαββάτο στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου στις 8:00.

Παράλληλα, ενημερώνουμε ότι ο προπονητής κ. Παναγιώτης Τζαναβάρας θα παρουσιάσει τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα την Παρασκευή 28-08-2015 και ώρα 21:00 στα γραφεία του συλλόγου.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά το γυμναστήριο "Ladies Fitness Club" των κ.κ. Γιώργου Καϊάφα και Γιώργου Ροδάκου, για την διάθεση του χώρου τους για την πραγματοποίηση των εργομετρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές».