Πανθρακικός: Πρεμιέρα για την Κ20

Πανθρακικός: Πρεμιέρα για την Κ20

Τον πρώτο της επίσημο αγώνα θα δώσει το πρωί της Κυριακής (30/8) στο γήπεδο του Κοσμίου η Κ20 του Πανθρακικού, υποδεχόμενη την αντίστοιχη ομάδα του Αστέρα Τρίπολης.

Η ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη, έχοντας πλέον στις τάξεις της αρκετά παιδιά, που μέχρι πέρυσι αγωνίζονταν στην Κ17 υπό τις οδηγίες του Κώστα Γεμενετζή, η πλειονότητα των οποίων, μάλιστα, έχουν ξεκινήσει την ποδοσφαιρική τους σταδιοδρομία στην ακαδημία του Πανθρακικού, καθώς και ορισμένους νεοαποκτηθέντες παίκτες, ρίχνεται στη «μάχη» του πρωταθλήματος υποδομών της Super League ΕΛΛΑΔΑ.
Η προετοιμασία για το ματς της Κυριακής ολοκληρώθηκε με προπόνηση που διεξήχθη το πρωί του Σαββάτου, στο Εθνικό Στάδιο Κομοτηνής, με τον Νίκο Μπαχαρίδη να μην έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Σαραντίδη και Παντελίδη.

Αναλυτικά η αποστολή της Κ20 του Πανθρακικού: Παπαδόπουλος, Κεχαγιάς, Κουτσουκανίδης, Μούτζουρης, Δημητριάδης, Καλαϊτζίδης, Τζατζανάς, Γαβριήλ, Χακάν, Φαρμάκης, Ψάλτης, Μίλκας, Κοσμίδης, Λαδόπουλος, Πότσης, Κατσαρός, Μιχαηλίδης, Μανδήλας, Μπόζης, Βογδόπουλος.