ΑΕ Σπάρτη: Άκρως νεανική και… λακωνική!

ΑΕ Σπάρτη: Άκρως νεανική και… λακωνική!

Με άριστα το 20 η ομάδα της Σπάρτης παίρνει... 22, όσο είναι και ο μέσος όρος ηλικίας στο ρόστερ που έχουν δημιουργήσει οι Πρωταθλητές Λακωνίας.

Οι μεταγραφικές κινήσεις βέβαια δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα, καθώς πέρα από την άφιξη του Τάντιτς απόψε (29/8), αναμένονται στη Σπάρτη κι άλλοι ποδοσφαιριστές, για όλες τις θέσεις. Αυτή τη στιγμή η ομάδα έχει 23 παίκτες, από τους οποίους οι 17 αποκτήθηκαν πριν από λίγες μέρες. Όλοι τους έδειξαν τις ποδοσφαιρικές του αρετές κατά τη διάρκεια των δοκιμαστικών που πέρασαν από τον Σωτήρη Αντωνίου και των φιλικών που αγωνίστηκαν, πριν γίνουν και με τη βούλα... Σπαρτιάτες!

Το πιο σημαντικό όμως είναι ο μέσος όρος ηλικίας που δεν ξεπερνά τα 22 χρόνια. Αυτή άλλωστε ήταν και η δέσμευση του Σωτήρη Αντωνίου όταν ανέλαβε την ομάδα. Να δημιουργήσει ένα σύνολο, φρέσκο και νεανικό, που θα έχει επιθετικό... πλουραλισμό! Καθοριστικό ρόλο θα παίξουν και οι έμπειροι Τάντιτς, Αναστασάκος, Τέλλος και Σπηλωτόπουλος που έχουν μετρήσει πολλά χιλιόμετρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και θα αναλάβουν να σηκώσουν στις πλάτες τους την ομάδα που στοχεύει να βρεθεί σε λίγα χρόνια στη Super League.

Και όλα αυτά με έντονο το λακωνικό στοιχείο. Αυτή τη στιγμή η ΑΕ Σπάρτη έχει στις τάξεις της εννιά Λάκωνες ποδοσφαιριστές (Αναστασάκος, Πετρόπουλος, Μπιταξής, Τσούβαλης, Σπηλιωτόπουλος, Μπουτσικάρης, Ρασσιάς, Μπακιρτζίδης, Αϊβαλιώτης).

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ

ΟΝΟΜΑ ΗΛΙΚΙΑ ΘΕΣΗ
Χρήστος Τσούβαλης 17 ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
Θεμιστοκλής Τσέλιος 18 ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
Νίκος Σπηλιωτόπουλος 32 ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
Θανάσης Τέλλος 32 ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
Σπύρος Πετρόπουλος 20 ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
Αλέξανδρος Γκαλίτσιος 22 ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
Άρης Μπακιρτζίδης 22 ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
Μάρκος Λιονάκης 22 ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
Ευάγγελος Μπιταξής 22 ΜΕΣΟΣ
Δημήτρης Σιώπης 17 ΜΕΣΟΣ
Βασίλης Λάϊος 20 ΜΕΣΟΣ
Δημήτρης Δημολιός 19 ΜΕΣΟΣ
Φίλιππος Ρόρος 19 ΜΕΣΟΣ
Λεωνίδας Ρασσιάς 23 ΜΕΣΟΣ
Ανάργυρος Αϊβαλιώτης 16 ΜΕΣΟΣ
Παναγιώτης Κατσίκης 23 ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
Αινείας Καλογέρης 24 ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
Κώστας Ηλιόπουλος 26 ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
Αλέξανδρος Ραχίμ 21 ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
Ηλίας Αναστασάκος 37 ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
Τόνι Χαλίλι 26 ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
Ηλίας Μπουτσικάρης 18 ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
Κώστας Μπεκλετζής 18 ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ