Παναθηναϊκός: Ζήτησε συγγνώμη ο Πράνιτς! (photo)

Παναθηναϊκός: Ζήτησε συγγνώμη ο Πράνιτς! (photo)

Ο Κροάτης μπακ-χαφ με μήνυμα στο Facebook... βγήκε μπροστά και απολογήθηκε για τον αποκλεισμό από την Καμπάλα, ανεβάζοντας και μια φωτογραφία με μότο του Μάικλ Τζόρνταν!

Δυο ημέρες μετά τον ντροπιαστικό αποκλεισμό από την Καμπάλα στη Λεωφόρο ο Ντάνιελ Πράνιτς έμελλε να είναι αυτός που θα ζητούσε συγγνώμη δημόσια από τους οπαδούς του «τριφυλλιού»!

Με μήνυμά του μέσω Facebook ο Κροάτης μπακ-χαφ απολογήθηκε για τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού, γράφοντας:

«Ζητάω ειλικρινά συγγνώμη που δεν κερδίσαμε και ήμαστε έξω από το Ευρωπαϊκό ταξίδι αυτή τη σεζόν. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλο όνομα και τεράστιος σύλλογος. Σύλλογος με μεγάλη ιστορία και πρέπει να παίζει στην Ευρώπη κάθε χρόνο.

Είμαστε όλοι λυπημένοι και θυμωμένοι, αλλά πρέπει να βάλουμε κάτω το κεφάλι και να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά. Χάσαμε αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε για την ομάδα και για τους θαυμάσιους οπαδούς μας.

Η Super League μόλις ξεκίνησε και ο κύριος στόχος είναι μπροστά μας».

Το μήνυμα του Πράνιτς συνόδευε μια φωτογραφία του Μάικλ Τζόρνταν με μια φράση που είχε πει ο «Air Mike» η οποία έμεινε στην ιστορία:

«Έχω χάσει περισσότερα από 9.000 σουτ στην καριέρα μου, έχω χάσει σχεδόν 300 παιχνίδια, 26 φορές μου είχαν εμπιστευθεί το νικητήριο σουτ και αστόχησα. Έχω αποτύχει ξανά και ξανά και ξανά στην ζωή μου. Αυτός όμως είναι και ο λόγος για τον οποίο πέτυχα».