Ντόστανιτς: «Έχουμε χρόνο για να προσαρμοστούμε»

Ντόστανιτς: «Έχουμε χρόνο για να προσαρμοστούμε»

Ο Ράτκο Ντόστανιτς τόνισε πως υπάρχει χρόνος ώστε οι ποδοσφαιριστές του να βελτιώσουν τα κακώς κείμενα, λέγοντας πως οι καινούργιοι χρειάζονται παραπάνω χρόνο προσαρμογής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σέρβου προπονητή μετά τη φιλική εκτός έδρας νίκη (2-0) απέναντι στη Λαμία, όπως τις παρουσιάζει η ιστοσελίδα «larissasportnews.gr»:

«Θα μιλήσω πάλι όπως και στις προηγούμενες Συνεντεύξεις Τύπου για μένα είναι μόνο ένα φιλικό παιχνίδι. Πιστεύω πως όλοι οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν πολύ καλά και για μένα είναι πολύ σημαντικό ότι δείχνουν αυτό το πρόσωπο στα φιλικά παιχνίδια. Συνέχεια λέω στους ποδοσφαιριστές ότι δεν υπάρχουν φιλικά παιχνίδια. Έχουμε χρόνο να προετοιμαστούμε μέχρι την εκκίνηση του πρωταθλήματος και ο τομέας της ψυχολογίας είναι πολύ καλός στην ομάδα. Χρειαζόμαστε αρκετή δουλειά, ενώ έχουμε ακόμα δύο δυνατά παιχνίδια να δώσουμε το ένα με ομάδα Super League».

Για τη σημερινή (σ.σ χθες (29/8) αναμέτρηση: «Από τη σημερινή αναμέτρηση έχουμε αρκετά περιθώρια βελτίωσης, ενώ η ομάδα συνεχίζει να δουλεύει με τον ίδιο τρόπο. Δεν είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές στο 100% τις απόδοσής τους, όπως ο Ναγιάρ και ο Λαμπρόπουλος και πιστεύω στο επόμενο δεκαπενθήμερο θα έχουν φτάσει στο ίδιο επιθυμητό επίπεδο με τους υπόλοιπους και θα είμαστε πανέτοιμοι για την πρεμιέρα».

Για το βασικό σχήμα απάντησε: «Τα συστήματα είναι μόνο για τους δημοσιογράφους, εγώ θέλω η ομάδα μου συνέχεια να αλλάζει. Έχω πολλούς και καλούς παίκτες που μπορούν να ανταποκριθούν σε αρκετούς σχηματισμούς και το γεγονός αυτό με βοηθά να αλλάζω τον τρόπο παιχνιδιού όπως χρειάζεται σε κάθε ματς».