Καραγκούνης: «Δεν είχε κανείς το φιλότιμο»

Καραγκούνης: «Δεν είχε κανείς το φιλότιμο»

Άστραψε και βρόντηξε ο Γιώργος Καραγκούνης στην πρώτη του εφ' όλης συνέντευξη του μετά την αποχώρηση του από την Εθνική Ελλάδας.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον τρόπο που του συμπεριφέρθηκε η ΕΠΟ αλλά και στην επιλογή του Μαρκαριάν που αρχικά συνάντηση εμπόδια...

«Μαθαίνεις από την ζωη. Όλο αυτό τον καιρό, δεχόμουν μια λάσπη. Έθεσαν θέμα χρηματικό, συμβολαίου και πολλά. Ξέρουν ποιος είμαι... Από την πλευρά μου δεν θα συνεχίσω τίποτα. Ήθελα να δω αν θα έχει κάποιος το φιλότιμο να με πάρει ένα τηλέφωνο και να μου πει το οτιδήποτε. Αλλά δυστυχώς δεν βρέθηκε ούτε ένας» εξήγησε αρχικά και πρόσθεσε: «Η διοίκηση της ΕΠΟ έχει δικαστικές διαμάχες μαζί μου. Ήρθε δικαστικός κλητήρας να μου στείλει την καταγγελία σύμβασης στο σπίτι μου. Δεν θα πέσω σε αυτό το επίπεδο. Είμαι στην Ομοσπονδία 25 χρόνια ως ποδοσφαιριστής και δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο».

Ενώ για την πρόσληψη Μαρκαριάν τόνισε: «Η διοίκηση της ΕΠΟ από την πρώτη μέρα με την πρόσληψη του κ. Μαρκαριάν είχε πει ο κ. Γκιρτζίκης πως ήταν επιλογή δική μου. Ξεκαθάρισε την θέση της ότι αν δεν πήγαινε καλά, θα έφταιγα εγώ. Δεν τον ήθελαν τον κ. Μαρκαριάν, κανένας τους. Στην συνέχεια, είδα ότι έγινε αλλαγή συναισθημάτων. Το διαπίστωσα τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, ξαφνικά αγαπήθηκε πολύ και ειδικά μετά την παραίτηση δεν μου ζητήθηκε η γνώμη μου. Έφτασε η Ομοσπονδία και ενώ είμαι στην άδειά μου, να μου καταγγελθεί η σύμβασή μου. Δεν είχαν την ευθιξία να με πάρουν έστω ένα τηλέφωνο».