Λάρισα: Ενημέρωση για τα διαρκείας

Λάρισα: Ενημέρωση για τα διαρκείας

Σε ισχύ βρίσκονται από σήμερα (31/8) τα εισιτήρια διαρκείας για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, όπως γνωστοποίησε η «βυσσινί» ΠΑΕ.

Το περιεχόμενο της ανακοίνωσης αναφέρει: «H διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου ξεκινά τη Δευτέρα 31/8/2015 από τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ (Κύπρου 72, Λάρισα, τηλ. 2410 259 000). Οι ώρες που μπορούν οι φίλοι της ομάδας μας να κάνουν την εγγραφή και την κράτησή τους θα είναι 9:00-14:00 και 17:00-21:00.

Τις δύο πρώτες ημέρες θα έχουν προτεραιότητα για επιλογή κατηγορίας και θέσης στο AEL FC ARENA οι παλαιοί κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας και θα πρέπει να έχουν μαζί τους οπωσδήποτε τα απαραίτητα αποδεικτικά έγγραφα και τις ταυτότητές τους.

Για τις υπόλοιπες κατηγορίες εισιτηρίων διευκρινίζεται ότι εκτός από ταυτότητες οι φίλοι της ΑΕΛ θα πρέπει να φέρουν μαζί τους κατά την επίσκεψή τους στα γραφεία μας πιστοποιητικό γέννησης για τα παιδιά, βεβαίωση ή πάσο για μαθητές και φοιτητές και βεβαίωση από τον ΟΑΕΔ για την κάρτα ανεργίας (παρακαλούμε για πρόσφατες εκδόσεις εγγράφων)».