Πύρασος: Πήρε Καψιώτη

Πύρασος: Πήρε Καψιώτη

Σε μία σημαντική προσθήκη προχώρησε ο Πύρασος, καθώς ενέταξε στη φαρέτρα του τον Γιάννη Καψιώτη.

Μέχρι πρότινος ο 20χρονος δεξιός οπισθοφύλακας προσέφερε τις υπηρεσίες του στον Ολυμπιακό Βόλου, απ΄ όπου έμεινε ελεύθερος και πλέον θα συνεχίσει την καριέρα του στην ιστορική ομάδα του Πύρασου.

Η ανακοίνωση: «Η διοίκηση του Πυράσου ανακοινώνει την απόκτηση του Γιάννη Καψιώτη. Ο ποδοσφαιριστής είναι γεννημένος στις 13/3/1995, αγωνίζεται στην άμυνα ως δεξιός μπακ και κεντρικός αμυντικός και τα τελευταία χρόνια ανήκε στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Έχει παίξει επίσης στον ΓΣ Αλμυρού τη σεζόν 2011-12».

«Είμαι χαρούμενος γιατί μου δίνει την ευκαιρία ο Πύρασος να αγωνιστώ στη Γ' Εθνική και γιατί βρήκα μια πολύ οργανωμένη ομάδα που με υποδέχθηκε με τον καλύτερο τρόπο στις λίγες ημέρες που προπονούμαι στη Ν. Αγχίαλο. Το κλίμα είναι πολύ καλό και θεωρώ ότι υπάρχουν οι σωστές βάσεις για μια αξιόλογη πορεία στο νέο πρωτάθλημα. Προσωπικά έχω μείνει λίγο πίσω καθώς δεν ακολούθησα την προετοιμασία του Πυράσου από το ξεκίνημα, αλλά μέχρι την έναρξη της σεζόν, θα κερδίσω το χαμένος έδαφος και θα είμαι έτοιμος. Είναι μια καινούργια αρχή για εμένα κι ευχαριστώ την τεχνική ηγεσία και τη διοίκηση στον Πύρασο που μου έδειξε εμπιστοσύνη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο νεαρός άσος στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.