Τσιριμπής: «Δεν μπορούν να κάνουν εμπόριο κρέατος»

Τσιριμπής: «Δεν μπορούν να κάνουν εμπόριο κρέατος»

Oι Ποτής Τσιριμπής και Ανδρέας Νικάκης εκτόξευσαν τα βέλη τους εναντίον της προηγούμενης διοίκησης, δηλαδή του Αλέξη Κούγια και των συνεργατών του.

Ωστόσο τόσο γενικός αρχηγός όσο και ο γενικός διευθυντής της Παναχαϊκής ευχαρίστησαν την Ερασιτεχνική, η οποία τους παραχώρησε την Αγυιά.

Αναλυτικά τα όσα είπαν οι δύο άνδρες στη χθεσινή (30/8) συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν:

Από την πλευρά του, ο Τσιριμπής ανέφερε τα εξής: «Θέλω να σας πω ότι η νέα διοίκηση θα βάλει βαθιά το μαχαίρι στο κόκκαλο και για όλο αυτό το πανηγύρι που γινόταν δεν έφταιγε μόνο ο κ. Κούγιας αλλά και αυτοί που ήταν δίπλα του. Σας καταγγέλλω ότι έφτασε στα χέρια μου έγγραφο που εμφανίζεται ο κ. Σ. Μ. ως διευθυντής των ακαδημιών της Παναχαϊκής και εισέπραξε χρήματα από γονέα ποδόσφαιρο ώστε να τον γράψει στην Κ 20 της ομάδας μας. Μόλις τελειώσουμε από εδώ θα καταθέσουμε μήνυση και αγωγή για απάτη ώστε να συλληφθεί ο συγκεκριμένος κύριος. Δεν μπορεί κάποιοι στο όνομα της Παναχαϊκής να εκτελούνται αθώες ψυχές και να κάνουν εμπόριο κρέατος. Νομίζω ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο να μην κατέβει η Κ20 της Παναχαϊκής ώστε να κάνει κακό στην πρώτη ομάδα. Από αύριο η ομάδα δεν έχει να κάνει προπόνηση και αυτό είναι ντροπή, προς τιμήν της η ερασιτεχνική Παναχαϊκή μας έδωσε το γήπεδο της αλλά είναι μια προσωρινή λύση. Ο κ. Τσαρτόλιας δεν έχει πληρώσει τίποτα για την Εγλυκάδα».

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Νικάκης: «Από τις μέρες που είμαι εδώ έχω αντιληφθεί ότι ο κόσμος θέλει να υπάρξει αλλαγή και για αυτό το λόγο δουλεύουμε. Οδηγός μας είναι η αξιοπρέπεια και η εντιμότητα και θέλουμε να λέμε αλήθειες. Έχουμε μπροστά μας πολλά πρότζεκτ που θέλουμε να φτιάξουμε και να υπάρχει ανταποδοτικότητα στους οπαδούς που θα μας στηρίξουν».

Τέλος, ο Τσιριμπής πρόσθεσε: «Σκεπτόμαστε ακόμα και να μην κατεβάζουμε την ομάδα αν είναι να υποκύψουμε σε εκβιασμούς. Η καραμέλα του Κούγια έχει τελειώσει για όλους αυτούς που λυμαίνονται στην ομάδα, εμείς θα παίξουμε καθαρά και έντιμα και πάνω από όλα βάζουμε την αξιοπρέπεια μας που δεν θα την χάσουμε ποτέ».

Πηγή: gnomip.gr