Μάκος: «Υπάρχει διχόνοια στην Εθνική»

Μάκος: «Υπάρχει διχόνοια στην Εθνική»

Τίποτα δεν άφησε ασχολίαστο ο Γρηγόρης Μάκος, μια μέρα μετά τη μεγάλη νίκη του Παναιτωλικού στην Τρίπολη επί του Αστέρα.

Ο άσος των «καναρινιών» μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για το σπουδαίο διπλό, την επιστροφή του στην Ελλάδα και για το κλίμα της Εθνικής Ελλάδος.

«Δυστυχώς μείναμε εκτός από το επόμενο Euro. Υπάρχει διχόνοια μέσα στην ομάδα, δεν είναι ευχάριστο το κλίμα. Παλιότερα χαιρόμασταν όταν ερχόταν η κλήση της Εθνικής, τώρα δεν ξέρω πως το βλέπουν οι παίκτες γιατί δεν γνωρίζω 100% τι γίνεται. Τα φόρτωναν μια στον προπονητή, μια στον Καραγκούνη, αποχώρησε ο κ. Πιλάβιος. Δεν είναι εύκολο για οποιονδήποτε προπονητή να κάνει δύο προπονήσεις και να παίζει αγώνα. Όλα έπαιξαν ρόλο για να υπάρξει αυτή η κατρακύλα» ανέφερε για την Εθνική ενώ για τον κυριακάτικο αγώνα υπογράμμισε:

«Το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο και θα υπάρξουν αποτελέσματα που δεν θα περιμένουν αρκετοί. Θεωρώ ότι το φετινό πρωτάθλημα θα είναι αρκετά ανταγωνιστικό». Σχετικά με το αν του έλειψε το ελληνικό πρωτάθλημα εξήγησε: «Ένιωσα περίεργα, όπως όταν άρχισα να παίζω στον Πανιώνιο. Διάβαζα για τις εξελίξεις στο πρωτάθλημα και όλα τα γεγονότα που είχαν προκύψει και ένιωθα άσχημα για όσα έλεγαν στο εξωτερικό για το πρωτάθλημα μας και την χώρα μου".