Μαρούπα: «Στεναχωρήθηκα που έπεσε η Κέρκυρα»

Μαρούπα: «Στεναχωρήθηκα που έπεσε η Κέρκυρα»

Η Ειρήνη Μαρούπα υποστήριξε πως η Κέρκυρα δεν έπρεπε να υποβιβαστεί αφού δεν υποβιβάστηκαν ούτε ο Ολυμπιακός ούτε η ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Μαρούπα που είναι μέλος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού στη συχνότητα του «ΣΠΟΡ FM 94,6», όπως τις παρουσιάζει το flnews.gr:

«Η προσωπική μου άποψη, την έχω πει και δημόσια, είναι πως υπήρχαν κάποια ομοειδούς περιεχομένου θέματα που έπρεπε να συζητήσουμε. Της Κέρκυρας, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και στη συνέχεια του Ολυμπιακού. Το είχα πει σε όλα τα μέλη της Επιτροπής. Θεωρούσα αυτονόητο ότι οι αποφάσεις έπρεπε να ληφθούν σε μία συνεδρίαση και θα ήταν τέτοιου περιεχομένου, που δεν θα αλληλοαναιρούνται και θα έπρεπε να δέχονται τις συνέπειες, είτε πρόκειται για μικρή είτε για μεγάλη ομάδα.

Στεναχωρήθηκα πολύ που συνέβη για την Κέρκυρα και όχι για τους άλλους. Ή έπρεπε να μην υποβιβαστεί ούτε η Κέρκυρα, και το λέω ευθέως, ή έπρεπε να υποβιβαστούν και οι υπόλοιποι. Ο πέλεκυς πρέπει να είναι το ίδιο επιεικής ή αυστηρός, ανεξάρτητα αν υπάρχουν ισχυρά πολιτικά ή οικονομικά ή επιχειρηματικά συμφέροντα. Η πλειοψηφία πάντα νικά».

Πηγή εικόνας: flnews.gr