«Στοπ» από Μελισσανίδη στη μεταγραφή λόγω... διαρκείας!

«Στοπ» από Μελισσανίδη στη μεταγραφή λόγω... διαρκείας!

Δυσαρεστημένος ο «Τίγρης» με τα μόλις 8.000 διαρκείας, δεν άναψε το πράσινο φως για την υπέρβαση.

Για την μεταγραφή του επιθετικού που δεν έγινε στην ΑΕΚ υπάρχουν πολλές συζητήσεις τις τελευταίες ώρες. Μαζί και γκρίνιες από τον κόσμο, τους αρθρογράφους, τους μπλόγκερς κτλ. Με ερωτήματα, μεταξύ άλλων, του τύπου «γιατί τόσος ντόρος όλο το καλοκαίρι αν τελικά δεν υπήρχε διάθεση και λεφτά για μεταγραφή ή μεταγραφές».

Η στήλη θα αναφερθεί στο αποψινό της ρεπορτάζ σε μια άλλη πτυχή του θέματος. Μάθετε λοιπόν, ότι η μεταγραφή μπορεί να μην έγινε τελικά λόγω... των εισιτηρίων διαρκείας! Καλά πληροφορημένη πηγή, μας είπε ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης ευελπιστούσε μετά το ντιλ με τον Ντιέγκο Μπουονανότε σε σημαντική αύξηση των πωλήσεων των καρτών διαρκείας, κάτι όμως που δεν συνέβη.

Ο «Νάνος» δεν σήκωσε τους οπαδούς της ΑΕΚ από τον καναπέ και έτσι τα εισιτήρια δεν αυξήθηκαν, με αποτέλεσμα να μην προκύψουν τα έξτρα έσοδα όπως υπολόγιζε ο «Τίγρης» έτσι ώστε να γίνει η υπέρβαση στο μπάτζετ για τον επιθετικό.

Με κάπου στις 8.000 διαρκείας στο σύνολο μέχρι στιγμής, ο επιχειρηματίας δεν πείστηκε ότι έπρεπε να υπάρξει αλλαγή στην οικονομική στρατηγική. Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς ήλπιζε μέχρι την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, αλλά όπως σας γράψαμε και χθες για τον Κάιλ Λάφερτι, το μπάτζετ δεν αυξήθηκε...

Πηγή: Onsports.gr