Βαζάκας: «Το γήπεδο πρέπει να είναι γεμάτο»

Βαζάκας: «Το γήπεδο πρέπει να είναι γεμάτο»

Ο Γιώργος Βαζάκας τόνισε πως για εκείνον αποτελεί στοίχημα ένα γεμάτο γήπεδο.

Ο Έλληνας κόουτς έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από τη νοοτροπία των ποδοσφαιριστών του στο χθεσινό (1/9) φιλικό απέναντι στον Οικονόμο Τσαριτσάνη. Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στους στόχους του συλλόγου για φέτος, ενώ αποκάλυψε πως ενδεχόμενως οι Θεσσαλοί να προχωρήσουν σε ακόμα μία μεταγραφή που θα ταράξει τα νερά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του μετά τη νίκη (3-0) επί του Τσαριτσάνη:

«Είναι το πρώτο φιλικό με τη δική μου παρουσία. Έχω 14 μέρες στην ομάδα. Είμαστε σε κρίσιμο σημείο της προετοιμασίας. Έπρεπε να είχαμε περισσότερα φιλικά. Έγινε η αλλαγή προπονητή στην πρώην ομάδα και η μετακόμιση της πρώην Ελευσίνας στα Τρίκαλα έφερε μια ταραχή. Όμως οι παίκτες είναι προσγειωμένοι. Δεν επηρεάστηκαν από αυτή την αναταραχή. Η επιστροφή στα Τρίκαλα δίνει νέα δυναμική στα παιδιά. Έχουν καταλάβει πως ο ΑΟΤ είναι μεγάλη ομάδα. Είμαι ικανοποιημένος γιατί μπήκαν με αυτή τη νοοτροπία στο ματς. Δεν υποτίμησαν την ομάδα της Τσαριτσάνης που είναι πολύ καλή και δουλεμένη. Αυτό δείχνει πως έχουν συνειδητοποιήσει ότι ο στόχος είναι υψηλός. Πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι κι έτοιμοι για να πετύχουμε αυτό το στόχο.

Για μένα είναι ένα στοίχημα να γεμίσει το γήπεδο. Ο ΑΟΤ είναι... θρησκεία για τον τόπο. Θέλω να καλέσω τον κόσμο γιατί η παρουσία του θα δώσει δύναμη στα παιδιά. Υπόσχομαι πως θα κάνουμε το παν για να πετύχουμε το όνειρο. Στόχος δικός μου και της διοίκησης είναι να την κάνουμε να αγαπηθεί από τον κόσμο. Πρέπει να στηριχθούν τα παιδιά και ο κόσμος θα είναι περήφανος για την ομάδα».

Για το αν υφίσταται θέμα Κουτσιανικούλη: «Ο πρόεδρος έχει δική του φιλοσοφία και είναι ενθουσιασμένος με την πόλη και την ομάδα μας έδωσε εντολή να βρούμε έναν παίκτη που θα ταράξει τα νερά. Ο Κουτσιανικούλης ήταν μια από τις επιλογές αλλά η ομάδα είναι γεμάτη. Όμως αν βρεθεί κάτι που θα ταράξει τα νερά θα το κάνουμε».