Ο Κωνσταντινίδης αποκαλύπτει το χάος στον Άρη

Ο Κωνσταντινίδης αποκαλύπτει το χάος στον Άρη

Ο Βασίλης Κωνσταντινίδης περιέγραψε τις δυσκολίες που βιώνουν οι ελάχιστοι ποδοσφαιριστές που έχουν παραμείνει στο ρόστερ του Άρη, λέγοντας χαρακτηριστικά πως οι περισσότεροι δεν έρχονται στις προπονήσεις καθώς δεν έχουν χρήματα ούτε για τη βενζίνη τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα άσου στη ραδιοφωνική συχνότητα του «Αρένα FM»:

Για το αν οι παίκτες έδωσαν το «παρών» στην πορεία της Δευτέρας (31/8): «Εγώ χθες ταξίδευα από την Βέροια, δεν ήμουνα στην πορεία και δεν έχω μιλήσει με τα παιδιά. Αλλά δεν είμαστε και πολλοί, οκτώ με δέκα ποδοσφαιριστές έχουν μείνει αυτή την στιγμή στο ρόστερ του Άρη».

Για τις δύσκολες στιγμές που περνάνε: «Περνάμε δύσκολες στιγμές και οικονομικά αλλά και σε άλλα θέματα. Πολλά παιδιά έχουν γυρίσει στα σπίτια με τους γονείς τους, γιατί δεν μπορούν να πληρώσουν τα σπίτια τους. Πολλά παιδιά δεν έχουν χρήματα ούτε για βενζίνη, η Θεσσαλονίκη έχει πολλά έξοδα. Είναι κατανοητό ότι πολλά παιδιά δεν μπορούν να έρθουν στην προπόνηση».

Για το αν έχει γίνει κάποια συζήτηση με την διοίκηση: «Έγινε μια συζήτηση με τον Λάζαρο Παπαδόπουλο και με τον κ.Οικονόμου όπου μας ενημέρωσαν για την κατάσταση στην ομάδα. Αυτή την βδομάδα δεν είχαμε κάποια ενημέρωση, αλλά θα περιμένουμε μέχρι την Πέμπτη που θα γίνει το δικαστήριο, κάποια ευχάριστα νέα. Όλοι οι ποδοσφαιριστές αλλά και ο φίλαθλοι περιμένουμε με μεγάλη αγωνία να δούμε τι θα γίνει με την ομάδα, σε ποια κατηγορία θα αγωνιστούμε τελικά. Όταν κάθε μέρα είσαι με το άγχος είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο. Όλοι έχουμε ευθύνη για την κατάσταση που βιώνει ο Άρης, αλλά ελπίζουμε για το καλύτερο».

Για το αν θα παραμείνουν οι ποδοσφαιριστές αν η ομάδα αγωνιστεί στην Γ' Εθνική: «Εγώ προσωπικά θέλω να παραμείνω στην ομάδα, νιώθω ότι έχω αφήσει κάτι στην μέση. Είναι αλήθεια πάντως ότι κανένας παίκτης δεν θέλει να συμμετέχει στην Γ' Εθνική, αλλά άμα γίνει αυτό θα πρέπει να το αποδεχτούμε».

Για την προετοιμασία και την ετοιμότητα του Άρη: «Οι άλλες ομάδες είναι πιο έτοιμες από μας, έχουνε κάνει την προετοιμασία τους, έχουν παίξει και 5-6 φιλικά, εμείς υστερούμε σε αυτό το κομμάτι και όλη αυτή η κατάσταση δεν μας βοηθάει καθόλου».

Για τους ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν από την ομάδα: «Δεν ξέρω πως το σκέφτηκαν και πως πήραν την απόφαση να αποχωρήσουν. Όταν αγωνίζεσαι μέσα στο "Κλεάνθης Βικελίδης" είναι κάτι ξεχωριστό, κάτι διαφορετικό. Είμαστε εδώ με στόχο να βοηθήσουμε τον Άρη όπου και να αγωνίζεται».