Πανιώνιος: Τριάρα στους… μικρούς

Πανιώνιος: Τριάρα στους… μικρούς

Ο Πανιώνιος επικράτησε 3-0 της ομάδας Κ20 σε οικογενειακό δίτερμα που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης (2/9) στο γήπεδο της Φυλής.

Στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, η Κ20 κέρδισε πέναλτι. Όμως ο Γκούμας που το εκτέλεσε δεν μπόρεσε να νικήσει τον Γιαννιώτη. Το σκορ άνοιξε στο 25' λεπτό. Ο Μητρόπουλος με βαθιά μπαλιά έβγαλε στην πλάτη της άμυνας τον Καραμάνο. Ο τελευταίος πλάσαρε στην έξοδο τον Διούδη και έγραψε το 1-0. Στο 32' ο Βουκελάτος είχε δοκάρι για την Κ20. Στο 75' ο Καρίμ Ανσαριφάρντ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0 και πέντε λεπτά αργότερα, ο ίδιος διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Γιαννιώτης, Β. Βλάχος, Κ. Βλάχος, Πατσατζόγλου, Τασουλής, Μητρόπουλος, Καθάριος, Βιγιάλμπα, Ντουρμισάι, Χαλκιαδάκης, Καραμάνος.
Αγωνίστηκαν και οι: Οικονόμου, Ανσαριφάρντ, Πολίμος, Μπλέτσας, Μπακασέτας, Κόρμπος, Χατζηισαΐας, Αργυρόπουλος, Διούδης.

Κ20: Διούδης, Κυρ. Βλάχος, Σταυρόπουλος, Δαβρής, Πολυχρονιάδης, Πινιώτης, Τζαφέρι, Γκούμας, Βουκελάτος, Παναγιωτόπουλος, Αντωνακόπουλος.
Αγωνίστηκαν και οι: Χειλάς, Αρσενίδης, Μήτκας, Ρόπας, Γκίνης, Παπαχρηστόπουλος, Παούρης, Μπιμάι, Πλούμης, Μπαλάσκας, Πόπα, Μαργκέλης, Οδεμησιώτης, Κιουρανάκης, Κερασίδης, Οικονομίδης, Κασβιρόπουλος, Αράπης, Γιαννιώτης.