Βέροια: Μεγαλείο ψυχής η οικογένεια του άτυχου 18χρονου!

Βέροια: Μεγαλείο ψυχής η οικογένεια του άτυχου 18χρονου!

Το σοκ από την είδηση του θανάτου του Στέλιου Μαρκούση είναι μεγάλο, όχι μόνο στη Βέροια, όπου αγωνιζόταν ο 18χρονος, αλλά σ' όλη την Ελλάδα. Ωστόσο, η οικογένειά του έδειξε... μεγαλείο ψυχής!

Ο νεαρός τερματοφύλακας, κατά την διάρκεια της πρώτης του προπόνησης με την ομάδα της «Βασίλισσας του Βορρά» κατέρρευσε και λίγη ώρα αργότερα, στο νοσοκομείο της πόλης, διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ουδείς μπορούσε να πιστέψει τα τραγικά νέα που μετέφεραν οι γιατροί στην οικογένειά του, αλλά και τους ανθρώπους της Βέροιας, μια και ο Στέλιος Μαρκούσης δεν κατάφερε να βγει νικητής στην σημαντικότερη... μάχη που έδωσε!

Οι εικόνες στο νοσοκομείο είναι δύσκολο να περιγραφούν, μια και μιλάμε για την απώλεια ενός παιδιού 18 ετών, την στιγμή που έκανε το... χόμπι του, μπροστά στα μάτια του πατέρα του που παρακολουθούσε την πρώτη προπόνηση του παιδιού του! Παρά το μεγάλο σοκ από τον θάνατο του Στέλιου, ο πατέρας του ζήτησε να δοθούν τα όργανα του παιδιού του για την βοήθεια συνανθρώπων που έχουν ανάγκη. «Μακάρι να μπορέσουν να βοηθηθούν συνάνθρωποί μας», κατάφερε να πει...

Πηγή: Onsports.gr