Λάρισα: «Θέλουμε να βρεθεί η λύση»

Λάρισα: «Θέλουμε να βρεθεί η λύση»

Διαφορές υπάρχουν ανάμεσα στην ΠΑΕ ΑΕΛ και τους οργανωμένους, με τη διοίκηση ωστόσο να θέλει να γεφυρώσει το χάσμα που υπάρχει ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Αναλυτικά η επίσημη τοποθέτηση της Λάρισας: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι μετά από συζήτηση με όλους τους επικεφαλής των συνδέσμων όλων των οργανωμένων οπαδών την οποία έκανε ο γενικός διευθυντής κ. Σωτήρης Μάρκου, διεπίστωσε ότι υπάρχουν σημαντικές διαφορές μεταξύ τους.

Η νέα ιδιοκτησία της ΠΑΕ ΑΕΛ και προσωπικά ο κ. Αλέξης Κούγιας επιθυμεί, αφενός μεν να προστατεύσει το δικαίωμα του συνδέσμου Monsters να χρησιμοποιεί στο AEL FC ARENA τη Θύρα 1, η οποία έχει και τα διακριτικά του συνδέσμου τους, αφετέρου δε να παραχωρήσει στον σύνδεσμο Αλκαζάρ και στο νέο σύνδεσμο Homeless δικούς τους χώρους. Το ίδιο θα συμβεί και με τον γυναικείο σύνδεσμο οργανωμένων οπαδών Αμαζόνες.

Η πολιτική της νέας ιδιοκτησίας της ΠΑΕ ΑΕΛ είναι να βοηθήσει τους συνδέσμους οργανωμένων οπαδών να λειτουργήσουν καλύτερα και σύμφωνα με τις ιδιαίτερες αντιλήψεις του καθενός συνδέσμου, ώστε να διαφυλαχθεί η ανεξαρτησία τους, αλλά και να συντονιστεί με τον καλύτερο τρόπο αφενός μεν η βοήθεια προς τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, αφετέρου δε η ασφάλεια του γηπέδου και των συμφερόντων της ποδοσφαιρικής ομάδας (αποφυγή τιμωριών - δυσμενείς εντυπώσεις)».