«Το πρόβλημα» δεν λύνεται από τρίτους» - Το «άκυρο» της «Αναγέννησης»

«Το πρόβλημα» δεν λύνεται από τρίτους» - Το «άκυρο» της «Αναγέννησης»

Τα μέλη της «Αναγέννησης» ξεκαθάρισαν πως δεν πρόκειται να παραβρεθούν στη συνάντηση που συγκάλεση η «Ελαφρά Ταξιαρχία» την ερχόμενη Παρασκευή (4/9).

Η ανακοίνωση: «Η θέση της «Αναγέννησης» ενόψει της συνάντησης που κάλεσε η Π.Α.Ε για την Παρασκευή 4/9.

Η «Αναγέννηση» διαχρονικά βάζει πάνω απ' όλα και απ' όλους το καλό της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» και αυτή η αρχή μας είναι αποδεδειγμένα ο οδηγός μας. Με γνώμονα, λοιπόν, αυτή την αρχή καλούμε τα μέλη μας, αλλά και γενικά τους Απολλωνιστές που είναι κοντά μας, να μην συμμετέχουν στη συγκέντρωση που διοργανώνει την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου η Π.Α.Ε με θέμα το «γηπεδικό ζήτημα».

Με την απουσία μας δεν έχουμε πρόθεση να απαξιώσουμε κανέναν. Με την απουσία μας θέλουμε να καταδείξουμε την αντίδρασή μας στην κατάσταση που βιώνουμε το τελευταίο χρονικό διάστημα, χωρίς να έχουμε ως φίλαθλοι και οπαδοί καμία ευθύνη, με την αντιπαράθεση Π.Α.Ε και Γ.Σ Απόλλων. Με την απουσία μας θέλουμε επίσης να καταδείξουμε ότι για να λυθεί ένα πρόβλημα χρειάζεται να συζητήσουν οι άμεσα εμπλεκόμενοι και από στιγμή που πληροφορούμεθα ότι οι δύο άμεσα εμπλεκόμενες πλευρές δεν έχουν ακόμα καθίσει, επί της ουσίας, σε ένα τραπέζι να συζητήσουν μεταξύ τους τις διαφορές τους σημείο προς σημείο, δεν έχει νόημα μία ανοιχτή συζήτηση παρουσία τρίτων.

Δυστυχώς ή ευτυχώς το πρόβλημα δεν λύνεται από τρίτους, όπως στην προκειμένη περίπτωση είναι η Αναγέννηση, οι Παλαίμαχοι και γενικότερα οι Απολλωνιστές. Σε καμία περίπτωση δεν λύνεται σε αίθουσες συγκεντρώσεων, αλλά σε αίθουσες συνεδριάσεων.

Για το λόγο αυτό καλούμε την Π.Α.Ε και τον Γ.Σ να αντιμετωπίσουν το θέμα και να το λύσουν επ' ωφελεία του Απόλλωνα και μόνο. Τους καλούμε μέσα από ειλικρινή διάλογο να καταλήξουν σε συμφωνία που να ικανοποιεί και τις δύο πλευρές.

Σε κάθε περίπτωση, ως «Αναγέννηση» ξεκαθαρίζουμε προς πάσα κατεύθυνση πως τυχόν απομάκρυνση της ομάδας από το «Γ. Καμάρας» δεν πρόκειται να γίνει από μέρους μας αποδεκτή. Κατά γενική ομολογία ο Απόλλωνας επιβίωσε και ξεπέρασε τεράστιες δυσκολίες χάρη στο σπίτι του. Η ύπαρξη του Απόλλωνα είναι άρρηκτα συνδεμένη με το ιδιόκτητο «Γ. Καμάρας». Καμία άλλη σκέψη στο συγκεκριμένο θέμα δεν πρόκειται να περάσει! Ο Απόλλωνας έπαιζε, παίζει και θα παίζει μόνο στο σπίτι του!».