Τσάνας: «Θέλουμε νέα αρχή...»

Τσάνας: «Θέλουμε νέα αρχή...»

Σε ένα νέο ξεκίνημα ευελπιστεί ο Κώστας Τσάνας στο ματς της Εθνικής Ελλάδας με τη Φιλανδία την Παρασκευής (4/9) στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τα προκριματικά του EURO 2016.

Το τρένο της πρόκρισης για την Εθνική έχει από καιρό περάσει αλλά ο ομοσπονδιακός τεχνικός πιστεύει στη νίκη που θα δώσει νέα ώθηση στην ομάδα και θα σηματοδοτήσει τη νέα αρχή που γίνεται στην ομλαδα.

«Θέλουμε να κάνουμε μία νέα αρχή. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα για την ενδεκάδα. Επέλεξα να το κάνω αυτό για να έχω όλους τους παίκτες σε πλήρη ετοιμότητα για αύριο με τη Φινλανδία. Θα διαμορφώσουμε το αγωνιστικό πλάνο με βάση τον αντίπαλο αλλά και τις συνθήκες του αγώνα. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι και έτοιμοι για την πρώτη νίκη, που θα είναι και η απαρχή για μία πιο καλή πορεία στην συνέχεια», δήλωσε αρχικά ο Τσάνας και συνέχισε για τη Φινλανδία: «Η Φινλανδία είναι μία ομάδα με καλή χημεία, καλά μονταρισμένη και με καλούς παίκτες σε όλες τις γραμμές της. Έχει συγκεκριμένο αγωνιστικό πλάνο που πρέπει να αντιμετωπίσουμε».

Σχετικά με το τι έφταιξε για τη μέχρι τώρα αρνητική πορεία της Εθνικής στα προκριματικά: «Δεν είμαι αρμόδιος και δεν μπορώ να πω για το τι έγινε με τους προηγούμενους προπονητές. Εγώ κοιτάω τώρα τι συμβαίνει. Το τώρα και το τι γίνεται. Να αλλάξουμε την κατάσταση. Αυτό πρέπει να γίνει. Είμαι ικανοποιημένος από την προσήλωση και την συγκέντρωση των παικτών».