ΑΕ Σπάρτη: Φιλική νίκη επί του Αστέρα Βλαχιώτη με 3-0 (photos)

ΑΕ Σπάρτη: Φιλική νίκη επί του Αστέρα Βλαχιώτη με 3-0 (photos)

Ακόμα ένα νικηφόρο φιλικό για τους Πρωταθλητές Λακωνίας.

Η ΑΕ Σπάρτη πέρασε από την έδρα του Αστέρα Βλαχιώτη επικρατώντας με 3-0, χάρη στα τέρματα των Αναστασάκου (20'), Καλογέρη (30') και Σπηλιωτόπουλου (81').
Αυτό ήταν το πέμπτο φιλικό της ομάδας του Σωτήρη Αντωνίου, με τον Λαρισαίο τεχνικό να δοκιμάζει για μια ακόμη φορά παίκτες και συστήματα. Οι Σπαρτιάτες εμφανίστηκαν σοβαροί, δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες και αν ήταν προσεκτικότεροι στην τελική προσπάθεια θα μπορούσαν να πετύχουν κι άλλα τέρματα. Πολύ καλές εντυπώσεις άφησαν οι νεαροί παίκτες της ΑΕ Σπάρτη, αυξάνοντας έτσι τις λύσεις για τον Λαρισαίο τεχνικό εν όψει της νέας σεζόν. Την Παρασκευή (4/9) θα υποβληθεί σε εξετάσεις ο Λάιος μετά τον τραυματισμό που.... κληρονόμησε από το φιλικό.

Την Κυριακή (6/9) θα πραγματοποιηθεί το πρώτο φιλικό της ΑΕ Σπάρτη μπροστά στους φιλάθλους της με αντίπαλο την ομάδα του Παναρκαδικού, που είχε αντιμετωπίσει στις 19 Αυγούστου στην έδρα των «πράσινων».

ΑΕ Σπάρτη: Τσέλιος, Τέλλος (60' Μπακιρτζίδης), Σπηλωτόπουλος, Δημολιός, Σιώπης (46' Πετρόπουλος), Αναστασόπουλος (60' Ρασσιάς), Καλογέρης (46' Μπουτσικάρης), Ραχήμ (60' Ρόρος), Τάντιτς (46' Λιονάκης), Ηλιόπουλος (60' Μπεκλετζής), Αναστασάκος (60' Αιβαλιώτης).