Κέρκυρα: Έγινε «άντρας» ο Τριαντάφυλλος

Κέρκυρα: Έγινε «άντρας» ο Τριαντάφυλλος

Από εδώ και στο εξής ο Θωμάς Τριαντάφυλλος θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στην αντρική ομάδα της Κέρκυρας, καθώς το μεσημέρι της Παρασκευής (4/9) υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τους νησιώτες.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Κέρκυρα, με ιδιαίτερη ικανοποίηση, ανακοινώνει την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου ενός δικού της παιδιού, του ΘΩΜΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ. Το συμβόλαιο έχει διάρκεια δύο ετών (έως 30/6/2017).

Το Curriculum Vitae του Θωμά...

Προϊόν των υποδομών του συλλόγου, ο «Τριάντα» γεννήθηκε στις 14/9/1996 στην Κέρκυρα και αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα. Την καριέρα του την άρχισε στον Ολυμπιακό Μαντουκιού, στον οποίο αγωνίστηκε έως την ηλικία των 15 ετών. Το 2012 εντάχθηκε στους «μικρούς» του ΑΟ Κέρκυρα και, κατ' αρχήν, στην ομάδα U15. Ανέβηκε όλα τα... σκαλιά (U17, U20), συνέχισε στην ομάδα Νέων της Κέρκυρας και φέτος, εντάχθηκε στην προετοιμασία της α' ομάδας, απ' το α' της στάδιο. Οι εξαιρετικές του εντυπώσεις και η ξεκάθαρη μελλοντική προοπτική που κατέθεσε (συμμετοχή στα περισσότερα φιλικά), οδήγησαν, στα 18 του, στην υπογραφή του πρώτου του επαγγελματικού συμβολαίου. Καλορίζικος...».