Κούγιας: «Ξεκινάει ένα αληθινό πρωτάθλημα»

Κούγιας: «Ξεκινάει ένα αληθινό πρωτάθλημα»

Ο Αλέξης Κούγιας τόνισε πως τα πλέι οφ και πλέι άουτ ήταν μία ανώμαλη διαδικασία, ενώ μεταξύ άλλων υποστήριξε πως οι ομάδες έχουν συμφωνήσει στο να διεξάγονται αγώνες - γιορτή.

Μάλιστα ο ισχυρός άνδρας της θεσσαλικής ομάδας τόνισε ότι όποιος προσπαθήσει να καταστρέψει το ποδόσφαιρο... θα αποβληθεί αμέσως με τις «ευχές» της εκάστοτε διοίκησης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα του ΟΤΕ TV:

«Αρχίζει ένα πραγματικό πρωτάθλημα. Η κακή παρένθεση με τους δύο ομίλους με τις 13 ομάδες έκλεισε. Ξεκινάει ένα αληθινό πρωτάθλημα. Στην ποδοσφαιρική πραγματικότητα μιλάμε για το καλύτερο πρωτάθλημα, το πιο ανταγωνιστικό με ιστορικές ομάδες και μεγάλες ομάδες.

Είναι εξαιρετικό το γεγονός ότι θα έχουμε απευθείας ανόδους και απευθείας υποβιβασμούς. Τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ δεν ωφέλησαν. Ήταν μία ανώμαλη διαδικασία. Θα προσπαθήσουμε όλοι να κάνουμε ποδοσφαιρικές γιορτές, έχουμε δεσμευτεί όλοι μεταξύ μας, και να αποβάλουμε όποιον τολμήσει να επαναφέρει φαινόμενα του παρελθόντος. Θα είναι ένα υγιές πρωτάθλημα.

Θα βοηθήσουμε κι εμείς ως διοίκηση και πιστεύω ότι θα το απολαύσουν όλοι οι φίλαθλοι. Θα είναι όμορφα τα γήπεδα. Θεωρώ ότι εμείς ως ΑΕΛ είμαστε οι λίντερ του πρωταθλήματος ως προς τις γηπεδικές εγκαταστάσεις. Η κλήρωση ήταν υποδειγματική και είμαι σίγουρος ότι 27 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα».