Κέρκυρα: «Έκλεισε» και Κωτάτη

Κέρκυρα: «Έκλεισε» και Κωτάτη

Μεταγραφών συνέχεια για την Κέρκυρα που ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό της τον 20ρονο μέσο, Κωνσταντίνο Κωτάτη... μία μεταγραφή που πραγματοποιήθηκε με τις «ευλογίες» του Μίμη Δομάζου.

Η ανακοίνωση: «H ΠΑΕ Κέρκυρα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΩΤΑΤΗ, τον οποίο καλωσορίζει κι επίσημα στην οικογένεια της ομάδας μας. Η συμφωνία έχει διάρκεια τρία χρόνια (έως 30/6/2018).

Το Curriculum Vitae του Κωνσταντίνου

Ο Κωνσταντίνος – Απόλλων Κωτάτης γεννήθηκε στις 10/6/1995. Αντλεί τις ρίζες του απ' το Πυργί Χίου (αλλά και από τις... Αργυράδες) και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή.

Το ταλέντο του αναδείχτηκε μέσα απ' τα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ, απ' όπου αποχωρώντας, το καλοκαίρι του 2013, υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στη Zάκυνθο της Football League. Ενόσω φέρεται να είχε ήδη τραβήξει το... βλέμμα ομάδων ακόμη της Super League (Παναιτωλικός, Αστέρας Τρ.) και του εξωτερικού. Κυρίως της Ιταλίας, εξ ου και η μετάβασή του στη γείτονα, για δοκιμή, αρχές του '14.

Στο... Ζάντε πήρε συμμετοχές, όπως και την επόμενη σεζόν (2014-'15), με τη φανέλα του Πανηλειακού (σύνολο 7 ματς στη F.L.). Η πρώιμη αποχώρηση, ωστόσο, της ομάδας του Πύργου απ' το Πρωτάθλημα λειτούργησε ως αφορμή για την... επιχείρηση «εξωτερικό».

Πρώτος σταθμός, η ελβετική Chiasso (Β' κατηγορίας). Και, λίγο μετά, η Dolny Kubin της Γ' Σλοβενίας (8/0). Το καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος. Προτάθηκε στην Κέρκυρα, δι'... ευχών του «στρατηγού», Μίμη Δομάζου, έλαβε μέρος σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας. Και την εξέλιξη, την είπαμε...».