Τι είπαν Μελισσανίδης - Νοτιάς

Τι είπαν Μελισσανίδης - Νοτιάς

Διαβάστε στο OnSports όλα όσα συζήτησαν οι δύο επιχειρηματίες στην επικοινωνία τους.

Από το 2005-2006 και μετά, κάθε χρόνο, σχεδόν τέτοια εποχή, τα ρεπορτάζ της ΑΕΚ έγραφαν για τον ερχομό στην Ελλάδα του μεγαλομετόχου Νίκου Νοτιά και τις ημέρες που πέρασε σε Αθήνα και Χίο (κυρίως) στις καλοκαιρινές του διακοπές στην πατρίδα. Συνήθως το δεκαπενταύγουστο ήταν εδώ ο ομογενής από τη Νέα Υόρκη επιχειρηματίας και κάπου στα τέλη του μήνα έμπαινε στο αεροπλάνο για το υπερατλαντικό ταξίδι ξανά για Νέα Υόρκη.

Φέτος όμως τι έγινε; Ήρθε ο Νοτιάς στην πατρίδα; Δεν μάθαμε. Δεν επιβεβαιώθηκε από πηγές της ΑΕΚ στις οποίες απευθύναμε το ερώτημα ενώ σχετικά ρεπορτάζ δεν εμφανίστηκαν ούτε στον τοπικό Τύπο της Χίου (το νησί απ' όπου κατάγεται και επισκέπτεται συνεχώς).

Εκείνο όμως που η στήλη είναι σε θέση να γνωρίζει, είναι η επικοινωνία που είχε ο πρώην μεγαλομέτοχος με τον Δημήτρη Μελισσανίδη πριν από λίγο καιρό. Τα είπαν για το προπονητικό κέντρο των Σπάτων οι δυο τους και συμφώνησαν η ΑΕΚ να συνεχίσει να γυμνάζεται εκεί, χωρίς να καταβάλλει ενοίκιο. Απλά ο Μελισσανίδης δεσμεύτηκε πως θα γίνουν έργα υποδομών για την ανάπτυξη του κέντρου. Γι' αυτό και έχουν ήδη ξεκινήσει εργασίες για τη δημιουργία άλλων δύο γηπέδων, προκειμένου να στεγαστούν τα τμήματα της Ακαδημίας.

Ο Νοτιάς μπορεί να μην λαμβάνει χρήματα για την «φιλοξενία» της ΑΕΚ τα τελευταία τρία χρόνια, αλλά τουλάχιστον μένει με την ικανοποίηση ότι το δημιούργημά του στα Σπάτα δεν ρημάζει (συντηρείται από την διοίκηση της Ένωσης) και συνάμα αναπτύσσεται... Αυτά τα δύο είναι και οι υποσχέσεις του Μελισσανίδη απέναντί του...

Όσο για το θέμα του γηπέδου, μάθαμε πως οι δυο τους δεν εμβάθυναν. Ο «Τίγρης» έκανε μια απλή ενημέρωση για τις εξελίξεις, ανταποκρινόμενος στο ενδιαφέρον που έδειξε για να μάθει ο Νοτιάς, αλλά δεν επεκτάθηκε. Ξέρει ο Μελισσανίδης ότι ο συνομιλητής του προσπαθεί να κρατάει αποστάσεις από το ζήτημα καθώς δεν έχει δείξει πρόθεση να συμμετάσχει με ζήλο στην χρηματοδότηση του έργου. Έτσι δεν πιέζει ο «Τίγρης». Άλλωστε υπάρχει καιρός για να ασχοληθούν με το θέμα αφού ακόμα η ΑΕΚ δεν έχει εξασφαλίσει όλα όσα χρειάζονται για την έναρξη των εργασιών.

Πηγή: Onsports.gr