Βαζάκας: «Όλα θα κριθούν στη λεπτομέρεια»

Βαζάκας: «Όλα θα κριθούν στη λεπτομέρεια»

Ο Γιώργος Βαζάκας χαρακτήρισε δυνατό το χθεσινό (6/9) τεστ με τη Λαμία ενόψει του πρώτου αγώνα με τον Αχαρναϊκό για το Κύπελλο.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι οι παίκτες του πρέπει να πάρουν το πάνω χέρι από το πρώτο ματς που θα διεξαχθεί στο Μενίδι, ενώ μεταξύ άλλων απέκλεισε το ενδεχόμενο ενίσχυσης του ρόστερ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του μετά το 1-1 απέναντι στην ομάδα της Φθιώτιδας:

«Ήταν ένα δυνατό τεστ. Και οι δύο ομάδες είναι καλές. Για εμάς το παιχνίδι ήταν απαραίτητο, ώστε να βρούμε ρυθμό ενόψει του αγώνα με τον Αχαρναϊκό, η πρόκριση απέναντι στον οποίο είναι μονόδρομος. Δεν θα είναι εύκολο ματς, όπως δεν θα είναι κανένα με ομάδες της κατηγορίας. Όλα θα κριθούν στη λεπτομέρεια. Εμείς έχουμε ποιότητα, ρυθμό θέλουμε να βρούμε. Θέλουμε την Πέμπτη να είμαστε ακόμα καλύτεροι για να πάρουμε και τη νίκη».

Για τον κόσμο: «Είναι η δύναμή μας. Παρότι οι συνθήκες δεν βοηθούσαν, ήρθαν και τους ευχαριστούμε. Στόχος μας και ευχή είναι το γήπεδο αυτό να γεμίσει».

Για τους τραυματισμούς τριών επιθετικών και αν υπάρχει περίπτωση ενίσχυσης: «Μέχρι τον Δεκέμβριο είναι λίγα τα παιχνίδια. Δεν νομίζω να έχουμε πια τόσους τραυματισμούς. Η ομάδα θα αντέξει ως τον Δεκέμβριο και τότε θα δούμε τι διορθωτικές κινήσεις θα κάνουμε για να έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο».

Για το ματς Κυπέλλου: «Καμία ομάδα δεν είναι τώρα στα καλύτερά της. Δεν υπάρχει ρυθμός. Θα παίξουμε σε μία δύσκολη έδρα. Ήμουν δύο χρόνια εκεί. Ο Αχαρναϊκός βασίζεται στη δύναμη και στην πίεση που θα ασκήσει. Εμείς έχουμε ποιότητα και ταχύτητα. Μακάρι να πάρουμε αποτέλεσμα πρόκρισης, αλλά δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι».