Σούλης: «Σαν να ήταν... πρωτάθλημα»

Σούλης: «Σαν να ήταν... πρωτάθλημα»

Ο Σούλης Παπαδόπουλος τόνισε πως τόσο η Λαμία όσο και ο ΑΟ Τρίκαλα αντιμετώπισαν το παιχνίδι σαν να επρόκειτο για επίσημο ματς, ενώ μεταξύ άλλων έκανε ειδική μνεία στους νεαρούς ποδοσφαιριστές των «κυανόλευκων».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του μετά το 1-1 στα Τρίκαλα:

«Ήταν ένα φιλικό που για μένα στο πρώτο ημίχρονο όπως είδα και τις δυο ομάδες παρόλο που οι καιρικές συνθήκες δεν το επέτρεπαν, είδαν το ματς σαν να ήταν πρωταθλήματος. Ο ρυθμός μου άρεσε πάρα πολύ. Τα Τρίκαλα είναι πολύ δυνατή ομάδα, όπως την περιμένω, αλλά κι εμείς ήμασταν αρκετά καλοί» επεσήμανε αρχικά μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Πετύχαμε ένα γκολ από φάουλ του Σερζίνιο και κρατούσαμε μακριά από την περιοχή μας τους πολύ καλούς παίκτες που έχουν τα Τρίκαλα. Στο τελευταίο 10λεπτο μας πίεσαν. Τα Τρίκαλα και θα μπορούσαν να πετύχουν ένα γκολ».

Τέλος, επεσήμανε τα εξής: «Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε πολλές αλλαγές κι εμείς κι ο αντίπαλος και πέτυχαν ένα γκολ και μας ισοφάρισαν τα Τρίκαλα. Αυτό που μου άρεσε είναι πως κάποια παιδιά μικρά σε ηλικία και σταθήκανε αξιοπρεπώς. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλό τεστ για μας. Ωστόσο δεν βοηθούσε ο καιρός, ήταν και το ταξίδι στη μέση, αλλά δεν γίνεται διαφορετικά, πρέπει να προετοιμαζόμαστε. Τα Τρίκαλα έχουν και το Κύπελλο. Λένε ότι είναι άτυχοι αλλά για μένα είναι τυχεροί γιατί θα βρουν ρυθμό. Άλλο τα φιλικά άλλο τα επίσημα ματς».