Πανθρακικός: Κανονικά η Κ-15 στη Super League

Πανθρακικός: Κανονικά η Κ-15 στη Super League

Η ομάδα της Κομοτηνής διέψευσε τις φήμες που έφερναν την Κ-15 να απέχει από το πρωτάθλημα υποδομής της μεγάλης κατηγορίας.

Παράλληλα ο Πανθρακικός τόνισε ότι θα συνεχίσει να επενδύει στις ακαδημίες του με στόχο την ανάδειξη ακόμη περισσότερν ποδοσφαιριστών.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Με λύπη και έκπληξη διαβάσαμε όλο το προηγούμενο διάστημα ανακριβή δημοσιεύματα από τοπικά και μη Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, αναφορικά με το ζήτημα της συμμετοχής της ομάδας Κ15 στο πρωτάθλημα υποδομής της Super League.

Χωρίς να έχει υπάρξει επίσημη ενημέρωση από την πλευρά του Πανθρακικού, σχετικά με το αν η Κ15 θα πάρει μέρος ή όχι στο φετινό πρωτάθλημα, ορισμένοι, δίχως καν να μπουν στον κόπο να απευθυνθούν σε εμάς για τη σχετική ερώτηση, ώστε να έχουν ορθό ρεπορτάζ, έβγαλαν αυθαίρετα το συμπέρασμα ότι το εν λόγω τμήμα των ακαδημιών δε θα «κατέβει» και, μάλιστα, μας άσκησαν κριτική, λέγοντας και γράφοντας ότι δεν ενδιαφερόμαστε για το μέλλον των νεαρών αθλητών, που αγωνίζονται στο σύλλογο μας.

Κύριοι, ο Πανθρακικός, από τη στιγμή που δημιουργήθηκε το πρωτάθλημα της Κ15 της Super League, ήταν από τις πρώτες ομάδες που δήλωναν συμμετοχή σε αυτό, παρόλο που αυτή ήταν εξαρχής και παραμένει προαιρετική. Ο Πανθρακικός ενδιαφέρεται για το «αύριο» του, το έχει αποδείξει, επενδύει στις ακαδημίες του και αυτό φαίνεται στην πράξη. Και πιστεύουμε ότι στο μέλλον, από τα τμήματα υποδομής της ομάδας μας, θα αναδειχθούν ακόμη περισσότεροι ποδοσφαιριστές. Αυτός είναι ο στόχος μας!

Φέτος, όμως, με δεδομένο ότι το «τοπίο» ήταν θολό, όσον αφορά τον κεντρικό χορηγό της Super League, αλλά και τις ατομικές συμβάσεις των ομάδων με κάποιον χορηγό, για την προβολή στις φανέλες, δεν ήταν βέβαιη μέχρι πριν από λίγες ημέρες γενικά η διεξαγωγή του πρωταθλήματος της Κ15. Η κατάσταση, ωστόσο, πήρε θετική τροπή στο Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής την περασμένη Παρασκευή, με τα ευχάριστα, όπως όλα δείχνουν, νέα που προέκυψαν, για το θέμα της χορηγίας του πρωταθλήματος.

Ο Πανθρακικός, λοιπόν, αντίθετα με όλα όσα γράφτηκαν όλο αυτό το διάστημα, θα πάρει κανονικά μέρος στο πρωτάθλημα Κ15 της Super League, με το τμήμα του αυτό, γιατί ξέρει να «υπερασπίζεται το παιδί», δε «σκοτώνει» την Κ15, αντίθετα φροντίζει για το μέλλον των ακαδημιών του. Τόσο καιρό δεν απαντούσαμε στα δημοσιεύματα, γιατί είμαστε άνθρωποι των πράξεων. Και με πράξεις έρχεται η διάψευσή σας».