Λάρισα: Διευθυντής μάρκετινγκ ο Νταϊλιάνης

Λάρισα: Διευθυντής μάρκετινγκ ο Νταϊλιάνης

Το μεσημέρι της Τρίτης (8/9) η διοίκηση της Λάρισας ανακοίνωσε επίσημα την πρόσληψη του Αποστόλη Νταϊλιάνη στη θέση του διευθυντή μάρκετινγκ.

Στη σχετική ανακοίνωση τονίζεται ότι: «Τη διεύθυνση marketing της ΠΑΕ ΑΕΛ ανέλαβε ο Αποστόλης Νταϊλιάνης. Ο Αποστόλης Νταϊλιάνης σπούδασε Οικονομία & Διοίκηση στη σχολή Κορέλκο Αθήνας. Υπήρξε για πολλά χρόνια υπεύθυνος marketing στη Θεσσαλία Τηλεόραση και υπεύθυνος προγράμματος στον Palace FM 91,4. Έκανε ραδιοφωνικές εκπομπές και διαφημίσεις από το 1993 έως το 2007. Από το 1998 έως το 2004 ήταν διοργανωτής του On the Rocks Festival στη Λάρισα.

Είναι ιδιοκτήτης της διαφημιστικής A.n.d. Communication και συνεργάζεται ως σύμβουλος marketing & επικοινωνίας με πολλές γνωστές επιχειρήσεις της Θεσσαλίας και της χώρας τα τελευταία 8 χρόνια. Δημιουργεί ραδιοτηλεοπτικές παραγωγές, ιστοσελίδες, γραφιστικά, έντυπα και οργανώνει ημερίδες και συνέδρια. Υπηρέτησε στην 32η ταξιαρχία Πεζοναυτών. Έπαιξε μπάσκετ στην Ολύμπια Λάρισας ως το 1997 και ποδόσφαιρο στη Β' Πειραιά και Α' Καρδίτσας ως το 2005».