Κάτοικος Κέρκυρας και ο Ντατίδης

Κάτοικος Κέρκυρας και ο Ντατίδης

Μεταγραφών συνέχεια για την Κέρκυρα... καθώς εκτός από τον Φάμπιο έκανε δικό της και τον Γκέρμαν Ντατίδη.

Μάλιστα στο παρελθόν ο 25χρονος μέσος έχει συνεργαστεί ξανά με τον Άγγελο Διγκόζη, η πρόσληψη του οποίου επισημοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (9/9), στην ομάδα του Τυρνάβου.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Κέρκυρα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, ΓΚΕΡΜΑΝ ΝΤΑΤΙΔΗ, τον οποίο και καλωσορίζει στην οικογένειά της. Η συμφωνία έχει διάρκεια ένα έτος (έως 30/6/2016).

Το Curriculum Vitae του Γκερμάν

Γεννημένος πριν από 25 χρόνια (30/5/1990) στην Τσάλκα της Γεωργίας, ο Ντατίδης αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής και μετράει σημαντική πορεία στο Πρωτάθλημα της Football League.

Tην ποδοσφαιρική του καριέρα την άρχισε απ' τις Ακαδημίες του Ηρακλή, προτού ενταχθεί σε Αναγέννηση Επανωμής (2010-'11, 12/0) και Αναγέννηση Γιαννιτσών (2011- Ιαν. '13, 41/1). Στα μισά της σεζόν 2012-'13 επέστρεψε στον «Γηραιό» (9/0), για ν' ακολουθήσει η διετής θητεία του στον Τύρναβο (52/0), επί μακρόν υπό τις οδηγίες του Άγγελου Διγκόζη.

Το καλοκαίρι βρέθηκε στο στόχαστρο αρκετών ομάδων (Πιερικός, Αιολικός, Σπάρτη), αλλά, εντέλει, από την 1η Σεπτεμβρίου εντάχθηκε στην προετοιμασία της Κέρκυρας, υπογράφοντας συμβόλαιο».