Βελλίδης: «Το βραβείο το κατέκτησε η ομάδα»

Βελλίδης: «Το βραβείο το κατέκτησε η ομάδα»

Στη συλλογική δουλειά που γίνεται στον ΠΑΣ Γιάννινα αναφέρθηκε ο Μάρκος Βελλίδης κατά τη διάρκεια της βράβευσης του ως MVP της 2ης αγωνιστικής της Super League.

Το βραβείο παρέδωσε στον τερματοφύλακα του «Άγιαξ» της Ηπείρου ο γυμναστής τερματοφυλάκων του ΠΑΣ, Χρήστος Τσελιόπουλος, που δεν παρέλειψε να δείξει την αγάπη του προς τον Μάρκο: «Ένα από τα όνειρά μας ήταν να κληθεί ο Μάρκος στην Εθνική. Τα καταφέραμε. Μέσα από τη δουλειά του και η ομάδα είναι καλή, αλλά και ο Μάρκος εκπλήρωσε ένα μεγάλο του όνειρο να αποτελέσει μέλος της Εθνικής. Δεν σταματάνε όμως τα όνειρα και οι επιθυμίες ενός αθλητή».

Από την πλευρά του ο διεθνής τερματοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννινα, δήλωσε: «Έχω κάνει στη ζωή μου τυπικές δηλώσεις, αλλά αυτή τη στιγμή δεν μιλάω τυπικά, μιλάω για έναν άνθρωπο που συνεργάζομαι 2 χρόνια τώρα. Είναι τιμή και χαρά μου που μαθαίνω απ' αυτόν τον άνθρωπο. Το βραβείο δεν είναι ατομικό, όπως έχω ξαναπεί, το κατέκτησε όλη η ομάδα. Όλοι συμπαίκτες μου έβαλαν ένα λιθαράκι για τη νίκη. Θέλω επίσης να αναφερθώ στον κόσμο της ομάδας, γιατί στο ματς με τον ΠΑΟΚ έδωσε πολύ μεγάλο «παρών» και ήταν απολαυστικός επί 90 λεπτά».