Χωρίς χορηγό η Super League!

Χωρίς χορηγό η Super League!

H διοργανώτρια αρχή απέρριψε την προσφορά του ΟΠΑΠ, μιας και κάποιες από τις ΠΑΕ του συνεταιρισμού δεν δεχόντουσαν την αποκλειστικότητα, ενώ η πρόταση του Stoiximan.gr, απορρίφθηκε καθώς ήταν χαμηλή.

Πλέον η Super League θα στραφεί σε άλλες λύσεις για την κεντρική χορηγία του πρωταθλήματος. Ο Γιώργος Μποροβήλος αναγνώρισε την δύσκολη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και με δηλώσεις του ανάφερε σχετικά:

«Εξετάστηκαν δύο προτάσεις. Της stoiximan που είχε εκπνεύσει και κρίθηκε χαμηλή. Και η πρόταση του ΟΠΑΠ που δεν μπορούσε να υλοποιηθεί λόγω της αποκλειστικότητας. Και ήδη ένα μέλος μας έχει μιλήσει με άλλη στοιχηματική εταιρεία. Αυτός ήταν ένας ανασταλτικός παράγοντας. Αποφασίστηκε το επόμενο βήμα, να απευθυνθούμε στην αγορά χωρίς δεσμεύσεις που δημιουργούν προβλήματα για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε. Χωρίς αποκλειστικότητες ή άλλα προβλήματα».

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της Super League υπογράμμισε: «Υπάρχει πρόβλημα δεν έχουμε λόγους να το κρύψουμε. Αλλά εκεί που οδηγήθηκαν τα πράγματα έπρεπε να προχωρήσουμε .Υπήρχαν σοβαρές αντιρρήσεις από τα μέλη για τις υπάρχουσες προτάσεις. Σας εξήγησα ότι στην πράξη δεν μπορούσε να προχωρήσει η πρόταση του ΟΠΑΠ. Να σας θυμίσω ότι ουδείς είχε διαφωνήσει με το ύψος της χορηγίας. Για τη ρήτρα της αποκλειστικότητας υπήρχε αγκάθι. Εκ των πραγμάτων αυτή η πρόταση προσέκρουε στην αποκλειστικότητα. Υπάρχει δύσκολη κατάσταση την οποία αναγνωρίζουμε. Είμαστε ιδιωτικός φορές θα ακολουθήσουμε ό,τι είπε το συμβούλιο».