ΠΑΟΚ: Φανέλα βασικού ο Γκολάσα

ΠΑΟΚ: Φανέλα βασικού ο Γκολάσα

Μπορεί να μην είναι από αυτούς που... υπολόγιζε ο Τούντορ στην αρχή της χρονιάς, αλλά ο Ισραηλινός διεκδικεί θέση βασικού στο ματς του ΠΑΟΚ με τη Βέροια.

Ο Εγιέλ Γκολάσα φαίνεται να έχει «κερδίσει» τον Τούντορ στις τελευταίες προπονήσεις και παράλληλα κερδίζει και μια θέση στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ. Ο Ισραηλινός μέσος έχει προβάδισμα πλέον για την ενδεκάδα του «δικεφάλου του Βορρά», αν και αυτό θα ξεκαθαρίσει αύριο στην τελευταία προπόνηση της ομάδας.

Από εκεί και πέρα, η προπόνηση της Πέμπτης (10.09) ήταν επικεντρωμένη στην τακτική με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ να εξηγεί στους ποδοσφαιριστές του από τους ποδοσφαιριστές του πως θέλει να κινούνται μέσα στον αγωνιστικό χώρο.Ο χρόνος μέχρι το παιχνίδι, άλλωστε, είναι περιορισμένος και ο Τούντορ πρέπει να ενσωματώσει στην ομάδα τα νέα πρόσωπα, αλλά και τους διεθνείς που απουσίαζαν τις προηγούμενες μέρες.

Ο Γκόικο Τσίμιροτ συνέχισε πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι Παναγιώτης Δεληγιαννίδης , Στέλιος Πόζογλου ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα και το Σάββατο (12.09) θ' αγωνιστούν με την Κ20. Την Παρασκευή (11.09) οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα προπονηθούν στις 18:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Πηγή: Onsports.gr