Χαλβατζάς: «Θα γράψουμε ιστορία»

Χαλβατζάς: «Θα γράψουμε ιστορία»

Η Φαρκαδόνα θα πραγματοποιήσει φέτος την παρθενική της συμμετοχή στη Γ' Εθνική.

Τα όνειρα των νεοφώτιστων όμως δεν σταματούν εδώ καθώς είναι αποφασισμένοι για νέες επιτυχίες στο μέλλον. Με αφορμή την χθεσινή κλήρωση του πρωταθλήματος και τη σέντρα της Γ' Εθνικής στις 27 Σεπτεμβρίου ο Γιώργος Χαλβατζάς ανέβασε ακόμα περισσότερο τον πήχη ενώ κάλεσε τον κόσμο της Φαρκαδόνας να δώσει βροντερό παρών στο δημοτικό στάδιο της πόλης.

Αναλυτικά η δήλωση του προέδρου της ομάδας:

«Ήρθε η στιγμή που το όνειρο θα αποκτήσει σάρκα και οστά. Ήρθε η ημέρα που οι προσπάθειες και οι κόποι όλων μας θα δικαιωθούν. Έρχεται η Κυριακή που θα γράψουμε ιστορία με την συμμετοχή μας στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.
Εύχομαι σε όλα τα παιδιά της ομάδας μας προσωπική υγεία, χωρίς τραυματισμούς και ατυχίες.
Επίσης εύχομαι σε όλα τα σωματεία του ομίλου μας να έχουν μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά, να γνωρίζουν ότι σεβόμαστε την ιστορία τους και τέλος να είναι βέβαια πως η φιλοξενία τους στη Φαρκαδόνα θα είναι διαφορετική από ότι έχουν συνηθίσει, γιατί το ποδόσφαιρο εδώ είναι γιορτή!
Τέλος είμαι βέβαιος πως οι φίλαθλοι του ποδοσφαίρου από όλο το Δήμο Φαρκαδόνας, από όλο το Νομό Τρικάλων σε όλη την διάρκεια της χρονιάς θα είναι ο 12ος παίχτης της Α.Ε.Φ και θα την οδηγήσουν σε μεγάλες επιτυχίες.

Μετά τιμής
Ο πρόεδρος της Α.Ε.Φαρκαδόνας
Γιώργος Χαλβατζάς»