Βέλιτς: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε διάθεση»

Βέλιτς: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε διάθεση»

Ο Γιάσμινκο Βέλιτς κρατάει από το χθεσινό (19/9) φιλικό μόνο την εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου, εκφράζοντας τα παράπονά του για τη νωχελικότητα που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του στο πρώτο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του μετά τη νίκη (2-1 )επί του Ερμή Ζωνιανών:

«Η εικόνα μας ήταν διαφορετική στα δύο ημίχρονα. Στο πρώτο, ήμασταν απαθείς και ο αντίπαλος ήταν προετοιμασμένος για να μας αντιμετωπίσει. Σαφώς, η εικόνα αυτή οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στη δική μας στατικότητα, στην έλλειψη διάθεσης και προθυμίας να δώσουμε λύσεις στον συμπαίκτη μας όταν είχαμε τη μπάλα και να πιέζουμε τον αντίπαλο όταν έχει εκείνος την κατοχή.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα μας ήταν καλύτερη, η ομάδα μπήκε με διαφορετική διάθεση, όλοι οι παίκτες συμμετείχαν ενεργά και έπαιρναν πρωτοβουλίες, κάτι που έλλειπε στο πρώτο μέρος. Είχαμε διαρκή κίνηση και πιέζαμε τον αντίπαλο όταν είχε τη μπάλα. Δεν πρέπει να επαναληφθεί η απάθεια του πρώτου ημιχρόνου και είμαι βέβαιος ότι δεν θα ξανασυμβεί αυτό. Ο Εργοτέλης ήταν η ομάδα του δευτέρου ημιχρόνου.

Έχουμε πολλούς νεοαποκτηθείς παίκτες και κάποιους που ήρθαν αργά, οι οποίοι βρίσκονταν εκτός πλάνων αυτή τη στιγμή. Δώσαμε την ευκαιρία να αγωνιστούν κάποιοι από αυτούς, γιατί βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση από τους υπόλοιπους. Στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, ο στόχος είναι να έχουμε τη βοήθεια από κάποιους νεοαποκτηθέντες».